Lily Sofia 8 måneder

Mandags-facts #4

c7f39d66-9783-4ea2-85d6-39bee97ce305Kære jer,

Har i haft en dejlig weekend? Det var min. Med en god portion familiehygge som vi plejer at have og så en lørdag aften ude med veninderne. En forsinket julefrokost med mine 5 gymnasieveninder, som jeg stadig ser ofte, selvom det er 12 år siden vi blev studenter, tog i byen 2-3 dage om ugen og bare så frem til næste weekend, hvor vi igen indtog dansegulvene på Crazy Daisy indtil de tidlige morgentimer. Så var det enten hjem med et pizza slice i hånden eller videre til morgenfest. Der er sket en del siden. 4 ud af 6 af os har fået børn, to skal giftes i år, alle har snart rundet 30 år og nyder nu et glas rødvin hjemme med kæreste og mand en fredag aften i stedet for farverige cocktails og dans på bordene. En naturlig udvikling, tænker jeg. Ikke desto mindre så er vi stadig gode for en fest. Men når vi nu har nået denne alder, så er det også svært ikke at ramme ind i en graviditeter og en lille baby, der skal ammes, så vi har ikke været afsted sammen en del år efterhånden. Til gengæld er vi gode til at holde brunch-hygge en rolig søndag i stedet for fest en lørdag aften. Så kan alle være med, og ingen vågner op med tunge hovedet dagen efter.

Nå, men det var i hvert fald dejligt at være ude nogle time. Første gang i 8 måneder. Det var lidt som at køre afsted uden sin pung eller mobil. Jeg kunne godt mærke, at jeg ikke er vant til at tage afsted uden Lily Sofia. Men det kommer hen ad vejen. At lære det og slippe kontrollen. For det går som regel bedre end man forventer i de situationer, og heldigvis var Simon jo sammen med ungerne sammen med deres Bedste. Så alt gik fint.

Nu til den faste ugentlige tradition – mandagsfacts.

1. Jævnfør sidste uges mandags-facts, så faldt jeg big time i fælden med slikforbuddet. Faktisk allerede tirsdag. Fordi jeg var træt. Det er for dårligt altså! Men eftersom det jo alligevel var brudt der, så var der ikke rigtig nogen grund til at kæmpe videre. Onsdsg sprang Simon i fælden, og vi spiste begge både kage og chokolade til aftenhyggen. Hov.

2. Jeg har bestilt to ting fra Bruuns Bazars udsalg, som er på vej med posten. En virkelig lækker mohairtrøje med høj hals og et par grå culotte bukser i uld. Jeg ved godt, at vi går mod forår, men jeg fryser stadig helt vildt. Jeg er en frossenpind. Og så er det helt sikkert noget, som jeg vil gemme til næste efterår, når det engang bliver varmere og ulden skal pakkes væk. Jeg skal nok vise jer det, når det kommer. Dog har jeg fået en snert af forår ind med min nye gul-stribede bluse fra Mads Nørgaard.

3fdf0590-5759-486b-beb3-bd2ce758b0bf3. Jeg har også købt en badedragt. Det manglede jeg virkelig. Jeg er faktisk ikke så vild med at bade i bikini. Det hører sig lidt mere ferier under varmere himmelstrøg til. Så nu skal vi ud og svømme denne uge. I morgen måske. Lily Sofia elsker det.

4. Apropos ferie, så er det er ret stort samtaleemne for tiden. At vi glæder os til at skulle afsted igen. Jeg tror, at vi tager afsted ved denne tid næste år. Til Thailand måske. Jeg har foreslået, at vi begynder at spare op allerede nu. Måske sætte tusind kroner ind på en konto hver måned begge to, så vi har en god portion penge at bestille rejse for. Ellers ved jeg, at det godt blive lidt svært for mig at finde de penge efter julemåneden, og nu hvor vi snart skal til at betale dobbelt institution.

5. Efter jeg er begyndt at blogge, er det som om at det også har givet mig lysten tilbage til at læse andres. Det har ellers været mest på Instagram, at jeg fulgte med, men nu læser jeg nogle faste blogs dagligt. Det er hyggeligt. Jeg bliver faktisk fanget af ret mange forskellige indlæg. Det kan være emner om alt fra børn til mode og skønhed til billedredigering og boligindlæg. Jeg er også begyndt at følge en del youtubere. Det er vildt, som det sociale medie er blevet en levevej for så mange.

6. Jeg elsker, når i kommer med input til blogindlæg. Jeg modtager jævnligt beskeder på Instagram om emner i gerne vil have, at jeg tager op, og det er rigtig dejligt. Bliv endelig ved med det ❤️ Selvom jeg har en liste på min mobil, så er det op og ned med ideerne, så de modtages med kyshånd, hvis i har nogle ønsker til indlæg.

7. Vi er begyndt kalde Lily Sofia for ‘Fia’. Det er Carl-Emils fortjeneste, for det kalder han hende og det er så pokkers sødt. Han er simpelthen sødere og sødere i rollen som storebror. Hvis han kommer til at gøre hende ked af det, så nusser han løs på hendes hovede og løber ud og henter en sut til hende og ser helt trist ud, når hun græder. Han er fantastisk. Han synes generelt, at hun er ret sjov efterhånden. Skraldgriner, når hun falder på numsen eller når hun sidder og hopper i højstolen. Og så deler han sin mad med hende. Om morgenen skal hun for eksempel lige smage hans yoghurt. Jeg smelter.

8. Jeg vil så gerne i gang med at læse bøger igen. Noget som jeg har elsket tidligere, især på ferier. Nu er det jo naturligvis på grund af manglende tid, at jeg ikke får det gjort, men en halv times tid inden sengetid ville være godt. I stedet for at scrolle rundt på mobilen. Så bliver øjnene altid så dejlig trætte. Har i nogle gode forslag? Jeg er ret glad for krimier og selvfølgelig også letlæseligt chick-lit 😉

9. Jeg har sagt det højt før uden at jinxe det, så jeg håber heller ikke, at det sker nu. Men 7-9-13 så har vi virkelig været forskånet for sygdom denne vinter. Og jeg synes virkelig, at mange har været hårdt ramt med omgangssyge, halsbetændelse og influenza. Lily Sofia har haft en lille tur med omgangssyge, som hun kom sig ret hurtigt over. Men vi andre gik fri, og Carl-Emil har utroligt nok ikke været syg i i hvert fald det seneste år, kun lige forkølelse, hvilket vist ikke er helt til at undgå i institution. Men vi andre har ikke haft det mindste. Det er jeg virkelig overrasket og taknemmelig for. Lad det endelig fortsætte!

10. Jeg blev den anden dag i tvivl om jeg fyldte 31 eller 32 år til juni. Det er altså 32! Om det er fordi at året er gået så stærkt eller om det er fordi det i perioder har foregået med zombie-tilstand og en kamp for overlevelse er uvist. Jeg synes, det er lidt vildt. 32 år. Det er på og en samme tid meget og lidt. Jeg har trods alt nået et par uddannelser, har hus, mand, 2 dejlige børn, gode venner og familie. Så jeg kan ikke rigtig ønske mig mere.

Ønsker jer en rigtig dejlig mandag.

eaa318a7-6e9b-4eb3-a2ea-ef2b948e17a3

Læs de tidligere mandags-indlæg her: #1 // #2 // #3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lily Sofia 8 måneder