Kære krop

Tilføjelser til forårsgaderoben

c36de76f-5109-4e4b-8268-6826fa66462dSom jeg viste et lille glimt af på min instagramprofil i fredags, så fik jeg shoppet nogle virkelig fine forårsfarver med hjem til gaderoben på en tur, der ellers bare skulle have resulteret i et par manglende fødselsdagsgaver. Ikke desto mindre så fortryder jeg ikke nogle af mine køb. Jeg er generelt ikke så god til at klæde mig i farver, så det var tiltrængt med lidt nye farver, som kan pifte resten af min gaderobe lidt op, som ellers består 80% af sort, hvid og grå.

Det  blev blandt andet til to nye striktrøjer. Jeg har næsten dagligt en strik på stadigvæk, fordi temperaturen ikke sniger sig meget over et par grader, og fordi jeg er en frossenpind. Jeg har enten en strik udover en skjorte eller en tyk cardigan over en t-shirt eller bluse som ekstra lag. Derfor kom der også to slags med hjem med – en med mohair og en med uld. Den fineste mintgrønne, chunky striktrøje, som bliver en helt sikker favorit. Jeg købte også en sart rosa trøje, som allerede er taget i brug udover en af de nye skjorter, som også kom med hjem.

4bfc163e-736b-4685-9cbd-f5f83c005ab9

 Striktrøjen har de fineste guldknapper og mønster i strikken. Og så er den bare virkelig blød og lækker. I kan finde strikken her.  

e854afe9-3f14-47b4-90e8-c59e0dd4cf7fDerudover købte jeg tre ens skjorter. Ja altså lige bortset fra farven. For jeg kunne simpelthen ikke vælge, og jeg kan ikke få skjorter nok. Det er et af mine favorit-items i gaderoben, fordi man både kan dresse dem op og ned til hverdag og fest. Disse er dog primært til hverdagsbrug under en trøje eller cardigan. Den grønne passede så fint til den nye cardigan, og den lyserøde passede så fint med den nye striktrøje. Et perfekt match. Den gule var bare fordi. Fordi gul er ret fin her til foråret, når kinderne får lidt kulør af forårssolen. Det glæder jeg mig til. De er alle nemme at style med forskellige slags jeans, og de har et meget casual fit og er meget lige op og ned i fittet. Det er endnu kun den gule, der er online, men den kan findes her. 

a5edbffc-05f9-4eac-8e55-12ea344c1481

Den lækre strik med mohair kan i finde her.

Jeg måtte også have lidt nye sager med hjem til fødderne. Nye strømper, som jeg skrev i dette indlæg, var på ønskelisten over noget, som jeg gerne ville eje flere af. I fine farver og med fine mønstre. Så der kom fire par strømper med hjem i matchende fine forårsfarver. I kan finde alle 4 par her.  Derudover købte jeg også skoene, som i kan se. Jeg havde tænkt på, at jeg gerne ville have et par pudderfarvede sneakers eller loafers her til foråret, så valget faldt altså på disse ruskindssneakers. Jeg er spændt på, hvor rene jeg kan holde dem, eftersom vi jo bor på landet, men jeg vil gøre forsøget om ikke andet 😉 I kan finde dem her.  De fåes også med andre mere modige farver på sålen, men jeg er nu mest til denne. Safe choice 😉

Sidst, men ikke mindst, købte jeg et par lyse, cropped jeans. Jeg ejer faktisk ikke et par i lys vask, så i anledningen af de nye farver, så måtte de også med hjem. Jeg har udskiftet mange af mine bukser efter jeg har født, fordi min krop har ændret sig en del, så det er dejligt nu at have lidt forskellige par, der sidder som de skal. Og så kan jeg lige forestille mig dem med et par af de nye strømper i de fine sneakers. Det hele er et match og kan kombineres på kryds og tværs. Det er jeg vild med! I kan finde mine nye jeans her. 

e8aba055-a52c-4217-a4b6-1baaa3c5c4e9

Nu vil jeg smutte i svømmehallen med en veninde og vores to små piger, inden den senere står på aftensmad ved svigerfamilien. Så er der dømt vinterferie sådan rigtigt fra i dag. I hvert fald for mig og ungerne. Jeg tror, at vi skal på en lille tur i morgen os tre. En tur i centeret, hvor der er en stor udstilling om hajer. Mon ikke Carl-Emil ville synes, at det var sjovt? Det er jeg ret sikker på! 😉

Fejrer i egentlig Valentinsdag? Vi har aldrig gået op i det herhjemme, så det ville overraske mig rimelig meget, hvis min mand overhovedet husker det. Jeg er nok også mere til de der små overraskelser på dage, hvor man ellers ikke forventer det. Så bliver det mere givet, fordi han har haft lyst, end fordi han føler, at han burde. Jeg fik en flot buket af ham for ikke så længe siden, som stadig står og pynter det sidste den kan på spisebordet. Jeg er blevet så sentimental på mine ældre dage, og jeg får altid lidt tårer i øjnene, når han giver mig blomster. Det er så dumt, haha! Men det er jo heldigvis bare glædestårer. Fordi jeg bliver glad.

Kan i have en rigtig dejlig onsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære krop