Mandag, en fridag

Inspiration til forårsgaderoben – 3 looks

b7553673-58e4-4de7-b8a3-ee6708f23dfb

Ivy Cph jeans 699,- // YAS kimono 400,- // H&M top 249,- // Taske &Otherstories 749,- //Loafers 749,-

Foråret er på vej. På trods af at de igen lover sne og frostgrader, så er butikker og webshops ved at blive fyldt op med fine, lyse farver, og det er jeg virkelig vild med. På trods af at jeg primært går i sort, hvid, grå, blå og denim, så prøver jeg virkelig at få lidt flere farver ind i gaderoben ud fra sæsonens tendenser. Derfor har jeg kigget lidt rundt, lavet lidt ønskelister over fine ting, som jeg gerne vil se nærmere på og om ikke andet bruge til inspiration til nogle forårslooks.

Førstnævnte collage rammer min egen stil ret godt. Et look som jeg forudser ville være ret perfekt til arbejdsbrug eller til en lunere forårsaften. Disse jeans fra Ivy Copenhagen er nok på toplisten over ting, som jeg gerne vil klikke hjem lige nu. Der er rigtig mange, der taler godt om dem, og pasformen skulle være super god og stretchy, som jeg er vild med i mine jeans. Disse har en fin detalje nede ved anklen, som gør dem gode til både sneakers, loafers, sandaler eller en kort støvle. De kan jo bruges både under en blomstret lang kjole, eller også kan man som på collagen sætte dem sammen med en lys top, en blomstret kimono, et par pudderfarvede loafers og en cross-over taske. Så har man et rigtig anvendeligt og fint hverdagssæt. Jeg er generelt ret stor fan af kimonoer til sommer i forskellige farver og mønstre, som kan pifte både kjole og jeans/t-shirt looks op.

95871ba9-de48-439d-a0bb-a6ad3eabffb8

Kjole Second Female 1000,- // Denimjakke Only 260,- // Sneakers Selected Femme 699,- //Beck Søndergaard strømper 59,-// Solbriller Gina Tricot 69,- (similar) // Lala Berlin shoppenet 360,-

Den kjole er fin! Jeg har helt sikkert fået øjnene op for blomstrede maxikjoler, som kan bruges på rigtig mange måder her til forår og sommer. Både trenden med et par stramme jeans under og et par sneakers, mens det stadig er koldt udenfor, men senere hen med bare ben og sandaler. Kjolen kan dresses op og ned. Jeg ejer selv de hvide sneakers, og det er helt sikkert et musthave i min gaderobe. Med et par fine strømper og en denimjakke er der dømt forår – og et lækkert et af slagsen!

77d68e82-bfae-4a94-a1dc-cd4a0d13c611

Kort trenchcoat Second Female 1000,- // Leo nederdel Ganni 900,- // Lyseblå blue &Otherstories 495,- // Slip-ons &otherstories 695,- // Taske Markberg 799,-

Vi kommer ikke udenom leo-trenden. Jeg synes, at det vigtige først og fremmest er at finde det perfekte leo-print, og her har Ganni ramt plet. Igen. De har jo både lavet kjoler, skjorte, toppe og så denne fine nederdel, som gerne måtte finde vej i min gaderobe. Og det på trods af, at jeg helt sikkert er mest en jeans-pige. Jeg vil gerne udfordre mig selv og min stil lidt ved at finde et par printede nederdele her til foråret, som kan bruges med t-shirts og skjorter på arbejde. Nu skal jeg lige overveje, om denne leo-sag skal klikkes hjem. Da vi var i Barcelona var vi et smut forbi &OtherStories butikken, og jeg var virkelig forelsket i rigtig, rigtig mange sager. Jeg kendte godt til den i forvejen, men jeg havde nok lagt den lidt i glemmebogen og ender tit på webshops som Zara i stedet. Men det skal der gøres noget ved nu, for hold fast hvor er de skarpe på både prints, nyhedsværdi og på lækre kvaliteter. Jeg har surfet rundt og fundet massevis af fine sager efterfølgende og puttet i min virtuelle indkøbskurv. Jeg holdte mig dog i skindet og købte kun et par bukser med hjem derfra. Et par løse, cropped bukser med bindebånd i taljen, ret fine her til forår og sommer med en sød top eller skjorte til. Dem glæder jeg mig til at tage i brug. Både skjorte og loafers er fra selvsamme mærke, og jeg kan også klart anbefale at kigge forbi deres sko-udvalg. Trench coaten er god her til foråret, fordi den er noget mere let i det, end den klassiske lange trenchcoat, og så kan jeg godt lide ærmedetaljerne. Jeg vil dog gerne lige prøve den på, når jeg lige støder på den i en butik for at se, hvordan den sidder på i virkeligheden. Jeg kunne godt bruge en let forårsjakke som alternativ til denim og læderjakken. Jeg er også på udkig efter et par nye cross-over tasker i forskellige farver og denne taske med croco-mønster synes jeg virkelig er fin og til en rimelig pris. Jeg kommer ikke til at kaste flere tusinde kroner efter en taske i nærmeste fremtid, men heldigvis findes der så mange fine tasker til langt billigere priser. Det er i hvert fald skrevet på min ønskeliste til fødselsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag, en fridag