Første arbejdsdag og weekenden der gik

Fine blomstrede kjoler

4f05006d-e8e6-4a53-a1db-56d08b5eaec5Sommeren er for alvor over os. Eller egentlig er det jo stadig en forårsmåned, men ikke desto mindre minder vejret mere om en varm sommerdag for tiden. Det ville ikke have gjort noget, hvis det her vejr havde valgt en lidt tidligere ankomst så jeg lige kunne have fået en bid af kagen, mens jeg stadig var på barsel og ikke skulle sidde på kontor det meste af dagen, men man kan jo ikke vinde i lotto hver dag 😉

Jeg kan godt mærke, at jeg lige skal lære og vænne mig til, at de timer i døgnet som jeg bruger med mine to små er rimelig kraftigt nedjusteret, efter jeg har startet arbejde. De klarer det heldigvis så fint. Ingen sure miner over at blive afleveret tidligere og have lidt længere dage. Jeg tænker på dem mange gange i løbet af dagen, men det er først når jeg nærmer mig tidspunktet, hvor jeg har fri, at jeg hurtigt får pakket sammen og skyndt mig hjem til dem. Især hvis jeg står for at hente. Men overordnet set går det hele fint og vores morgener har faktisk været hyggelige og rolige, og vi har hjulpet hinanden med alle de ting der lige skal gøres med de to. Og så har jeg gjort mest muligt klar om aftenen, inden jeg hopper under dynen.

Noget af det jeg har savnet under min barsel er at tage lidt pænere tøj på til hverdag. Kjoler, pæne skjorter og lyst tøj. Sidstnævnte er bare ikke praktisk med en baby på armen. Det holder sig i hvert fald ikke rent særlig længe 😉 Men det kan jeg nu, og det synes jeg er dejligt. For ligeså meget som jeg selvfølgelig går op i at skrive om mine børn, så har tøj og mode også en rigtig stor interesse hos mig, hvilket er ret passende – mit job taget i betragtning.

Derfor skal dette indlæg dedikeres til kjoler. Fine, blomstrede og feminine kjoler som jeg slet ikke kan få nok af i øjeblikket. Helt sikkert på grund af vejret, men også fordi jeg har fået øjnene mere op for nye farver og prints i min gaderobe. En stille og rolig tilvænning, og jeg kombinerer det også oftest med ensfarvede toppe eller et par jeans, så det ikke bliver alt for vildt 🙂

Men her er i hvert fald 9 fine kjoler. Lange, korte og midilængde og i forskellige prisklasser. De er alle at finde online.

2e8f9eec-b0bf-4b04-9e9d-b8a2523ea759

Gul kjole fra Vero Moda // Lys kjole fra YAS // Skjortekjole fra H&M

ef72b2d4-4eb4-4fbb-b238-98c249fd12cb

Løs kjole fra H&M // Lang kjole fra Just Female // Blomstret skjortekjole fra Zara

f59c2fb3-dae1-49d5-9fcc-7e53b9a8ad4c

Mørkeblå kjole med bindebånd fra MbyM // Lyseblå kjole fra Nue Notes // Lys peplumkjole fra Ganni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første arbejdsdag og weekenden der gik