Work-life balance

Ugen der gik

6c79ee04-ca93-4a26-9393-413378c02dd9
Så er min første hele uge på arbejde gået. Altså første 5 dages uge, eftersom der var en helligdag sidste uge. Og det er ret fantastisk at tænke på, at der nu venter os 3 sammenhængende fridage igen her over pinsen. Med skønt vejr ser det ud til, og det skal bare nydes med en masse leg i haven og besøg af gode venner både lørdag og søndag. Pølser på grillen og vin i glasset må vist være på sin plads.

I aften er Simon i Horsens og se hans kære Brøndby-hold spille kamp. Jeg har egentlig haft nogle hyggelige timer med børnene uden de store udfordringer. Vi spiste en rimelig sen omgang boller i karry, var i et langt bad og serverede så fredagsslik til de to små. Carl Emil fik sin første pakke Smarties og Lily Sofia en kiks og en håndfuld blåbær. Det var tilfredsstillende nok for hende bare at sidde med sin egen skål ved siden af sin storebror. Så var indholdet vist ikke så vigtigt.

c11c80ba-6811-448c-bb9f-013c010c9f1e

Lige en lille odatering her fra ugen der er gået. Små hverdagsglimt og små historier fra livet som småbørnsfamilie.

  • Carl-Emil har lært to bandeord. Fuck og helvede. Jeg frygtede den dag det kom. Især førstnævnte ord, som jeg virkelig hader. Ikke fordi jeg selv kan sige mig fri for at bruge det, men fordi små søde børn ikke skal sige sådanne ting. Jeg ved at det kommer fra hans lille bff i vuggestuen, der har tre ældre søskende, som udemærket kender til brugen af de ord. Jeg slår hårdt ned på det, når han bruger ordene og kaster om mig med trusler om ingen fredagsslik og hvad har vi. Lærer ham at ‘av for søren’ eller ‘av for pokker’ er ok, men ikke ‘av for helved’ som han så klart og tydeligt siger. Bare nej.
  • Jeg plejer egentlig at være ret meget på forkant med overtøj og nye størrelser af tøj til børnene, når de vokser ud af deres nuværende. Jeg er også ok med alt andet fodtøj end sandaler. Jeg har først lige fået dem ind ad døren i dag, og der var virkelig mange udsolgte størrelser rundt omkring allerede. Eller måske ikke allerede da vejret jo har været ret godt længe, men ja. Sandaler er jeg altså ikke god til at få købt i god tid. Nu håber jeg vi får en god lang sommer, så de kan blive brugt en masse.
  • Jeg mærker virkelig for hver dag der går, hvordan min arbejdsglæde kommer tilbage. Hvordan mine arbejdsopgaver giver mig energi og hvordan min hjerne har godt af de her nye udfordringer. Og så har jeg virkelig både fantastiske kollegaer og arbejdsplads, så det føles helt rigtigt lige nu at jeg er tilbage til det jeg også forlod, da jeg gik på barsel.
  • Jeg tror snart, at vi kaster os ud i projekt ble-fri med Carl Emil. Han har egentlig været god til at gå på toilettet længe, men det var bare nemmest at vente indtil vejret ikke længere krævede overtøj, før han kom afsted i vuggestue uden ble. Nu skal jeg vist lige have en snak med pædagogerne deroppe, om at det er ved at være tid til at vi prøver det af og så sender en god stak ekstra bukser med derop, hvis der sker uheld. Her i varmen render han bare rundt med bar numse, når han kommer hjem og så løber han ud på græsset, når han skal tisse. Det kan jeg vist takke min mand for at have lært ham.
  • Lily Sofia går nu langt mere end hun kravler. Hun er virkelig blevet dygtig til det de sidste par uger, og det er simpelthen noget jeg har glædet mig til i lang tid – det her med at hun kan gå. Det giver hende en hel anden selvtilfredshed og det er virkelig dejligt! Jeg havde også tænkt, at hun nok ville gå på sin 1 års fødselsdag, og det passer jo meget godt.
  • Apropos hendes fødselsdag, så er der præcis 10 dage til. Det er helt skørt, hvor det år er blevet af. Jeg tror, at jeg bliver helt vemodig den dag hun fylder år. Det er så stort med den første fødselsdag, fordi jeg føler, at babytiden så er slut og nu har jeg i stedet et lille barn. En lille pige. Men jeg går virkelig et sjovt år i vente med hende, det er jeg ikke i tvivl om. Snart begynder der at mere sprog, og hun forstår mere og kan mere. Hver alder sin charme, som man siger.
  • Jeg har sendt en mail afsted til Konges Sløjd, der søgte børnemodeller i forskellige størrelser til et fotoshoot næste weekend, og Carl Emil passede lige i en 92/98. Jeg tror chancerne er minimale for at han bliver udvalgt, men det kunne virkelig være en sjov oplevelse, så jeg krydser lidt mine små fingre for at vi skal have en lille mor/søn tur, hvor han skal være model for en dag.

72dc388e-12cd-454d-94c0-792834c0d030

Nå, nu vil jeg snuppe posen med bland-selv slik med ind i stuen og catche up på de sidste par ugers Paradise Hotel. My guilty pleasure, men jeg ser stort set ikke fjernsyn efter jeg er startet på arbejde, fordi aftnerne nu går med vasketøj og oprydning. Så eftersom fjernsynet nu er ledigt og ikke viser fodbold, så er det vist den perfekte måde at slutte fredagen af på og sparke weekenden igang. Ønsker jer en dejlig weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work-life balance