På det seneste

På ønskelisten

Min ønskeliste er altid ret lang, når det kommer til materielle sager som tøj, sko, smykker, makeup og hudpleje. Lige på det punkt er jeg måske nok en pige. Finder jeg noget pænt, så skriver jeg det ned på min mobil, og hvis ikke jeg kan få det ud af hovedet klikker jeg det ofte hjem, hvis økonomien tillader det. Og hvis det beløbsmæssigt er til at forsvare selvfølgelig 😉

Sommeren ser ud til at være på retur igen næste uge, og den er jeg helt med på. Klar til igen at hoppe i kjoler og blomsterprint og lufte tæerne i sandaler. Apropos sandaler, så er det nok for tredje år i streg nu, at jeg drømmer om de nude ballerina sandaler fra Valentino. SUK, hvor er de smukke! Some day, siger jeg til mig selv.. og det tror jeg på. Men lige nu er det altså for mange penge at kaste afsted efter dem. Jeg har andre større ting på listen, som kommer før de her skønheder. Næste år burde jeg spare op fra januar og så få dem købt. For jeg tror, at jeg ville få dem brugt virkelig meget, da de er pæne til både kjoler og til at dresse et hverdagsoutfit med jeans og tshirt op. En anden ting på min ønskeliste er en kimono fra Sissel Edelbo. Wauw, hvor er hun bare god til at designe smukke prints og kimonoen er min favorit style af hendes sager. Jeg havde svært ved at vælge en enkelt, men denne må få førstepladsen, fordi den er lys, feminin og afdæmpet i printet, så den passer til alverdens. Derudover er jeg lige nu på udkig efter en såkaldt ‘button-down’ kjole lignende denne fra H&M, som desværre er udsolgt. Æv, at jeg ikke opdagede den noget før, for den opfylder egentlig mine kriterier. Jeg kunne både tænke mig at bruge den med bare arme og en cardigan, men også med en hvid basis tshirt under og et par sneakers. Jeg må lede videre. Tendensen er ret stor lige nu, så det skal nok lykkedes. Allerhelst skulle den være i hør og i enten lyseblå/hvid strib eller måske endda en lysegul og rød.

Zara har lavet en ny kollektion kaldet ‘minimal’ som denne fine basistop er fra. Basis er virkelig bare vigtigt, og man glemmer nemt at få det købt, men det gør virkelig tøjkriserne mindre, når man har den på plads. Denne har en virkelig fin lidt dyb, rund udskæring og så er den i ribkvalitet. Pæn til både shorts, nederdele og jeans. Derudover er jeg på udkig efter en kombination af de to viste par bukser. Et par såkaldte ‘paperbag’ bukser med bælte i taljen og smalle ben som dem fra H&M, men allerhelst ville jeg have dem i en armygrøn farve, som de vidde bukser nederst til venstre fra Andotherstories. Begge er dog ret pæne og måtte gerne bo herhjemme. Lige tilsat en fin lys top eventuelt med lidt broderi og blonder og et par sandaler, så ville det udgøre et nemt, men samtidig pænt hverdagslook. Til sidst en nyhed fra yndlings Zara. Den fine hvide top, feminin og sommerlig med  snøre i taljen og en lille flæse på ærmet. Ret meget min smag samlet i et! Jeg ville style den med et par løse palazzo bukser eller et par stramme jeans.

Kan i have en dejlig ny uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste