Når man vælger sig selv

Udsalgsfund plus det pæne løse

Godaften kære i,

Har i det godt? Jeg har haft en god dag i dag. Sådan en dag hvor jeg synes, at jeg nåede det jeg skulle på arbejde. De små irriterende hængepartier, som bliver ved med at blive udskudt, men som er så pokkers dejlige at få klaret. Og så var morgenen alene med børnene virkelig hygge. Jeg elsker, når de vågner af sig selv og virker udhvilede, så det ikke er mig, der skal ind og ae dem på hovedet 10 gange før de får øjne og sidder halvsovende og indtager deres yoghurt. Der var god tid i morges. Både ro til at jeg lige kunne få gjort mig færdig. Morgenmad og en lille skål med frugt havde jeg forberedt til dem, inden jeg gik i seng. Jeg er vist nok det, man ville kalde en ‘prepper’. Men det gør også, at man undgår de værste kriser i hverdagen med børn.

Simon kom hjem tids nok til at kunne snuppe børnene med hjem fra hans lille tur til København, så vi ramte matriklen samtidig. Han var træt og havde brug for et hvil på sofaen, men jeg var heldigvis frisk og humøret højt til at kunne hygge mig med børnene i haven. Og spise en is, naturligvis.

Nu sover de. Som sædvanlig til den lidt sene side, men sådan er det bare. Jeg er snart vant til ikke at have ro i huset meget før klokken rammer 21. Der er ikke meget aften tilbage så, men lige en times tid til at få klaret et bad og den værste oprydning og vasketøj. Det snupper jeg bagefter dette indlæg.

Først ville jeg lige dele – og måske tippe – jer om de udsalgskøb, som jeg netop har klikket hjem. Den her sommer er virkelig vild! Aldrig har jeg brugt(eller købt for den sags skyld) så meget sommertøj til mig selv og også til børnene. 2 par shorts var nok til Carl Emil sidste år. Denne sæson tror jeg, at han ejer 8-9 par så han både har nok til herhjemme og ekstratøj i vuggestuen. Sommerkjoler har jeg også nydt lidt godt af at købe til hende den lille tut. Det gør ingenting. Tværtimod 😉

Nå, men nok om det. Jeg mangler shorts. Jeg ejer ikke nogle særlig arbejdsvenlige af slagsen, og selvom jeg elsker nederdele i både korte og lange udgaver og kjoler selvfølgelig også, så har jeg altså klikket nogle flere hjem. Og så selvfølgelig også lidt ekstra fine sommertoppe, som er virkelig anvendelige i det her vejr lidt nu. I skal nok skynde jer lidt hvis i vil have fingre i noget af det, da størstedelen af tingene er på udsalg og derfor kan være lidt usikre med hensyn til tilgængelige størrelser, men nu skriver jeg dette indlæg lige efter jeg har lavet min bestilling i håb om at i stadig kan være heldige. Links kan i finde under collagen.

  • Denimshorts til 129,- Jeg ejer ikke et par, da de andre var blevet for løse. Dem her ligner at de har den tilpasse mængde slid og at de minder lidt om Levis modellen, så sådan et par mangler jeg virkelig til at kombinere med både fine og feminine sommertoppe eller bare en hvid basistop herhjemme. Jeg har bestilt et par highwaist, så jeg kan bruge dem sammen med nogle cropped tops og så fordi det egentlig bare er det fit, som jeg efterhånden er mest vild med. Farvel til lavtajlede jeans! 😉
  • Gul sommertop til 129,- Jeg er vild med de store luftige ærmer, broderie anglaise og så er farven virkelig fin til solbrun hud. Og til ovennævnte denimshorts. Den fåes også i hvid, men jeg begrænsede mig til denne farve, som jeg trods alt ikke har så meget af i gaderoben.
  • Paperbag shorts til 129,- Jeg forestiller mig at de er super fine til bare en basis tshirt eller top, som man lige stopper ned i shortsen. Igen, en lidt højtaljet model.
  • Hørtop i hvid og i lysegrå (nederst i højre hjørne) til 49,95-59,95,- Jeg er blevet vild med hør. Så let og luftigt og så synes jeg, at kvaliteten er rigtig fin. Lidt gennemsigtig uden at være for meget. Denne top har jeg i hvid allerede i forvejen, men jeg hapsede en mere, nu hvor den var så billig. Jeg har også flere af hør-tshirtsene, som klart kan anbefales. Virkelig god og billig basis.
  • Blomstrede shorts til 129,- Fordi blomsterprint altid er godt og fordi de er fine og nemme til en top og et par sandaler til hverdag. Jeg forestiller mig, at de kommer til at blive brugt meget her i ferien.
  • Sort og hvid top med blondekant til 299,- En anelse pebret for sådan en hel almindelig basis top, men jeg tror virkelig, at sådan to er gode at have i gaderoben. Jeg elsker de helt tynde spaghetti stropper og blonden i ryggen og forestiller mig dem sammen med alt lige fra maxiskirts, til et par jeans eller shorts. Og både til fest eller hverdag. De var næsten udsolgt, så jeg har forsøgt mig med en str. 34 og krydser fingre for at de ikke er for små.
  • Hvid bluse med smock til 129,- Indrømmet, jeg har en svaghed for alt der er hvidt, der har broderi eller blonder. Jeg kan simpelthen blive ved og ved med at putte den slags toppe i min indkøbskurv ligeså snart jeg finder en med lidt nye detaljer eller et andet fit, end dem jeg i forvejen har hængende i gaderoben. H&M har virkelig et fint udvalg lige nu, hvis i ligesom jeg er vild med den slags toppe. Denne her er lidt cropped, men jeg har et par maxiskirts, som er lidt højtaljede og så tænker jeg den er rigtig fin til de nye denimshorts.
  • Armygrønne hørjoggers til 249,- Det andet af mine ‘ikke-udsalgskøb’. Jeg vil nemlig gerne eje sådan et par hørbukser. Det havde jeg måske ikke forestillet mig for et par år siden, men tiderne og trenden skifter jo 😉 Jeg kiggede også efter dem i en lys sandfarve, men endte alligevel med disse. Til et par birkenstock og en løs hvid sommerskjorte tænker jeg de er ret dejlige på lidt køligere sommeraftner.
  • Maxiskirt til 99,- Fordi det var billigt, enkelt og dejlig luftigt til disse sommerdage! 😉

Happy shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man vælger sig selv