Feriemode on

Nyt på skønhedshylden

Hej fra sommerferie-boblen.

Vi nyder det virkelig her i sommerhuset. Virkelig meget. Det lakker dog mod enden og i morgen vender vi snuden hjemad. Hvornår på dagen har vi endnu ikke bestemt. Måske trækker vi den til det sidste og kører først hjem om aftenen, men jeg skal holde fødselsdag for en flok veninder lørdag, så der er selvfølgelig også lidt praktisk der skal ordnes dertil. Vi må se.

Nå, men min hud har faktisk opført sig lidt irriterende på det sidste. Med udbrud og urenheder, som jeg ellers synes jeg havde fået godt styr på. Jeg kan ikke sige hvorfor det er endt sådan her, men i hvert fald får det mig tit til at granske beauty markedet for lidt nyt for at kunne give min hud lidt ekstra den vej. Heldigvis har denne uges meget sparsomme makeup og solskin hjulpet meget på det hele. Vand drikker jeg altid meget af – mellem 2-2,5 liter dagligt. Kosten skal vi måske ikke snakke så meget om, eftersom det er ferie. Jeg spiser hvad jeg har lyst til og som jeg har lyst til, så selvom jeg stadig spiser overvejende sundt ryger der helt sikkert også daglige mængder is, kage, slik og sager indenbords. Som en ferie nu skal være.

Men nu ville jeg lige introducere jer for det nye der har fundet vej til mine daglige rutiner, til badeværelseshylden. I flere år har jeg sværget til Rudolph produkterne, og selvom jeg stadig er stor fan, så har min hud også brug for noget lidt mere aktivt og lidt mere skrapt for at have en effekt. E-cookings produkter – især serumkapslerne og masker – er klart nye favoritter og musthaves for mig, men efter gransken og søgen har jeg nu erhvervet mig ovenstående sager. Det ønskede formål og grunden til det kan i læse i nedenstående punkter.

1. Jeg er stødt på Mario Badescus produkter flere gange. Jeg var på udkig efter et specifik produkt, men faldt i stedet over et godt tilbud med en samlet pakke af forskellige bestsellers af samme mærke, så nu prøver jeg dem af. Denne maske skulle mindske og udrense porerne, hvilket jeg især har i t-zonen.

2. Som erstatning for klassikeren ‘8 hour cream’ har jeg nu købt denne fra Decubal på apoteket, efter at jeg prøvede min venindes. Jeg bruger den primært som læbepomade og også hvis jeg har et område som er tørt og trænger til lidt ekstra pleje og fugt. Den er virkelig lækker, drøj i brug og prisen er god.

3. Ja, det var denne lille sag der var årsag til, at jeg faldt over Mario Badescu. Den skulle nemlig være en absolut lifesaver i forhold til hurtigst muligt at tørre en irriterende bums ud. Man dupper indholdet direkte på bumsen med en vatpind og så skulle den efter sigende udtørre og mindske den på ret mirakuløs vis. Har virkelig hørt mange anbefale den, så nu afprøver jeg den og har den stående som redning. Det er faktisk ikke noget, der kan gøre mig meget mere usikker end urenheder i ansigtet, fordi jeg føler at alle kigger på dem, og det er ikke altid lige heldigt et resultat bare at forsøge at dække dem en masse med makeup.

4. Denne rens skulle også være rigtig god, og jeg mangler en ny. Jeg har længe brugt renseskum, så nu prøver jeg med en gel. Vigtigt for mig med en rens er, at den ikke efterlader min hud tør bagefter. Jeg har nemlig i forvejen tendens til tør hud. Det skulle denne ikke gøre og så skulle den samtidig hjælpe på at mindske tendens til urenheder.

5. Ole Henriksen er jo en gammel kending for de fleste. Også for mig. Jeg har tidligere brugt den orange ‘truth’ serie, men nu er jeg stødt på disse to produkter, som skulle være ret effektive. Jeg bruger ikke egentlige produkter til nat og dag, men denne gel er tiltænkt natten, fordi den så kan arbejde på huden mens man sover. Den skulle være fantastisk til at udjævne huden, mindske porer og så virkelig fugte huden godt, hvilket min hud har godt af her om sommeren. Kender i produktet? Jeg bruger det som en slags serum under min creme/olie.

6. En facial mist – også fra Mario Badescu. Den skulle bare fugte godt og virke beroligende på huden. Jeg bruger faktisk tit en mist over min makeup, men der bruger jeg også stadig min yndlings fra Avene. Denne var bare med i pakken, i ved 🙂

7. I forlængelse af min nyeste Ole Henriksen erhvervelse købte jeg også ansigtscreme dertil, fordi min nuværende er ved at være tømt. Jeg har ingen problemer med at blande forskellige mærker på tværs af hinanden, når det kommer til hudpleje. Tværtimod tror jeg egentlig det er sundt nok for huden, at den får lidt forskelligt at arbejde med. Jeg køber ikke udelukkende økologiske produkter, men jeg går op i at det ikke indeholder alverdens kemikalier og tilsatte parfumestoffer. Denne creme skulle også hjælpe med at udglatte fine linjer og udjævne hudens struktur, hudtone, pigmentering osv. Jeg kunne godt tænke mig en lidt mere ens og jævn hudtone, så nu må vi se om denne kan give resultater.

8. Jeg købte denne Roll-on den anden dag på apoteket, da jeg har stødt på flere anbefalinger af den. Jeg vil virkelig gerne finde en naturlig deodorant der virker, men som ikke indeholder aluminium og parfume. Nu har jeg brugt denne i 3 dage, og umiddelbart er jeg virkelig positivt stemt. Ingen svedlugt og tørre armhuler. Måske har jeg endelig fundet en deo-favorit!

9. Sidst men ikke mindst var denne lille bøtte med i pakken fra Mario Badescu. En pudder der skal blandes op med lidt vand og så smøres på T-zonen for at mindske og rense porene. Disse har jeg primært på hagen og i næseregionen – ganske klassisk. Måske dette produkt har en effekt. Hvis ja, så skal jeg nok holde jer opdateret 🙂

Bonus info:

– Alle produkterne fra Mario Badescu er købt som en samlet jubilæumspakke til kun 270 kr hos beautybay.com Det er en engelsk, anerkendt hjemmeside og fragt var gratis. Generelt var deres priser rigtig gode på dette mærke, som ikke forhandles mange steder i Danmark.

– Jeg købte deodoranten på apoteket, men Matas kører lige nu 20% på Sards produkter. Deres olie kan også anbefales. Ellers vil jeg klart anbefale at købe online, da jeg helt sikkert betalte lidt overpris.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feriemode on