Spørgerunde #1

Busy week

Godaften, kære i.

Ja, ikke fordi at der tilnærmelsesvis kommer daglige indlæg herinde, men alligevel kan jeg vist på forhånd sige, at den næste uge nok bliver den første helt indlægsfrie uge. For den bliver travl – som i virkelig travl. Den her weekend har til gengæld været rigtig dejlig på alle måder, og den har faktisk også føltes ret lang – på den gode måde. Jeg har fået ordnet en masse praktisk. Gjort lidt rent, vasket 6-7 maskiner tøj, handlet ind og vigtigst af alt har jeg brugt alle mine vågner timer sammen med børnene. Uden undtagelse. Vi har bare nydt godt af en rolig weekend herhjemme, fordi den kommende uge som sagt bliver en rigtig travl en af slagsen. Heldigvis ikke for børnene, men de kommer til at få lidt ekstra tid med deres bedsteforældre og de kommer også til at få deres forældre lidt på enmandshånd.

Vi har nemlig leverandør seminar på arbejde, hvilket betyder at alle vores leverandører fra Kina, Indien og Bangladesh kommer til Brande, hvor vi har 4 intensive dage sammen med dem. Der er trendoplæg, prisforhandlinger og kollektionsgennemgang med dem. Det er noget vi afholder 2 gange årligt, og det er en rigtig fed uge, hvor samarbejdet virkelig bliver styrket, men man er også helt færdig bagefter, fordi man skal være på , dagene er lange og fordi størstedelen af samtalerne foregår på engelsk. Men det bliver godt.

Kort ridset op, så kommer vores uge til at se således ud:

Mandag: Simon afleverer og henter børnene. Jeg kører på arbejde 7.15 som sædvanligt, men vil nok først ramme sengen igen ved 22.30 tiden. Vi har en stor velkomstmiddag samt awardshow for leverandørene om aftenen, så det skal jeg selvfølgelig deltage i.

Tirsdag: Min tur til at aflevere, mens min mor har trådt til for at hente børnene, da Simon skal spille en tennisturnering et godt stykke væk og først er hjemme ved 22 tiden. Mit sidste møde er færdig omkring kl.16-16.30, så der suser jeg hjem og henter børnene ved min mor og får brugt nogle tiltrængte timer med dem inden sengetid.

Onsdag: Jeg afleverer, mens Simons mor som sædvanligt henter børnene som hun gør hver onsdag. Jeg skal have nogle leverandører med ud at spise om aftenen i Herning, så det bliver også sent denne dag. Kun med et godnatkys til to sovende børn. Godt jeg lige kan få en snert af deres vågentid om morgenen.

Torsdag: Sidste dag med leverandørene og jeg kører hjem og henter dem som jeg plejer kl.15.30, når vi har sendt leverandørene godt på vej hjem. Det er den første aften på ugen vi har sammen alle 4. Det bliver dejligt. Dog skal jeg også have pakket tasken til weekendens bryllup. Mere om det.

Fredag: Jeg afleverer børnene og smutter på ugens første normale arbejdsdag. Der er helt sikkert en masse det skal samles op, fordi vi ikke har haft så meget kontortid som vi plejer. Der er sommerfest på arbejde fra om eftermiddagen, men jeg kan desværre ikke deltage, fordi jeg skal til Århus efter arbejde. Op og tilbringe den sidste aften og nat sammen med en dejlig veninde, inden hun skal giftes lørdag. Vi skal være sammen 3 veninder, der har kendt hinanden siden gymnasiet, og hun har bestilt hotelværelse, negledame og sushi. Vi skal skåle i en god flaske vin, sludre om gamle dage og pigehygge og så tidligt i seng. Jeg er sidder på, at det er tiltrængt med en god nats søvn efter den travle uge.

Lørdag: Den store dag. Jeg har glædet mig så meget til den her dato, for jeg er sikker på, at det bliver et fantastisk bryllup. De skal holde festen på Varna i Århus og kender jeg min veninde ret, så er der tænkt på alle de små detaljer. Det kommer i nok til at se mere til på Instagram. Men morgenen og formiddagen inden vielsen skal vi bruge sammen på hotellet. Vi har bestilt frisør og så skal vi bare nusse rundt og bruge evigheder på tøj og makeup. Jeg har forresten bestilt en masse lækker ny makeup.m, som jeg glæder mig til at prøve og præsentere for jer. Jeg vil så gerne lave min første vlog. Jeg mangler bare lige lidt tid samt et par tekniske skills. Jeg må se hvad det ender ud med. Nå, men vi skal selvfølgelig hjælpe min veninde i kjolen om lørdagen og fælde de første par tårer over hvor fin hun bliver. Simon afleverer børnene ved sine forældre sidst på formiddagen, før han kører til Århus og mødes med os i kirken. Jeg glæder mig til at holde lidt ekstra i hånd med ham den dag. Bryllupper får os altid til at blive lidt nyforelskede og jeg elsker det. Yndlingsfesterne over dem alle <3

Søndag: Vi skal mødes med brudeparret til morgenmad på deres hjemmeadresse, men ellers triller vi nok ret tidligt hjemad. Jeg har på dette tidspunkt ikke set børnene siden fredag morgen, så savnet vil nok være stort. Så det skal søndagen gå med. Dyner i sofaen, forhåbentlig ikke for meget hovedpine, babykys og kram og snacks ad libitum. Er det okay at håbe på overskyet vejr med en smule regn, så ovenstående er det eneste der trækker?

Ja. Så i kan nok se, at ugen bliver travl. Men god. Vi skal nok få det til at hænge sammen så godt som muligt med hjælp fra hinanden og de kære bedsteforældre. Så allerede nu vil jeg ønske jer en god uge. Håber i får en dejlig en af slagsen, hvad end den byder på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgerunde #1