Om dårlig samvittighed, om at tale pænt til hinanden og om at dele ud af sig selv

Get ready for winter

Et efterspurgt indlæg har været omkring efterårs- og vinterjakke. Det er ved at være tid til at anskaffe sig en, hvis man ikke allerede har en hængende fra sidst år. Jeg har selv to stk, som jeg købte forrige vinter, som jeg kommer til at genbruge igen i år. en pænere frakke og så en armygrøn parkajakke med en stor pelskrave. Begge jakker er jeg glade for, men jeg kunne stadig godt tænke mig en mere at supplere med. Faktisk har jeg aldrig gået særlig meget op i jakker, men jeg begynder at kunne se ideen i det mere og mere – det her med at have en lækker jakke på, som faktisk kan gøre ret meget for ens outfit. Og hvis jeg tænke på at jeg skal have de samme 2 jakker på det næste halve år, så kan det vel godt være grund nok til, at jeg anskaffer mig endnu en. Eller to!

Jeg har kig på lidt forskellige modeller. Både en shearling jakke – en af de såkaldte teddy-jakker – som jeg faktisk aldrig har ejet før. Men de vinder ind på mig, fordi de simpelthen ser så fantastisk lækre vamsede bløde og hyggelige ud. Perfekte til kolde vintermorgener. Og så synes jeg faktisk også de er pæne som en del af et basic outfit med jeans og en strik. Måske knap så meget til pæne kjoler, men det er jo heller ikke min hverdagsuniform. Derudover kigger jeg efter en sort eller navy frakke  gerne med uld. Jeg har en lang, grå jakke fra Modstrøm fra sidste år, som jeg stadig er glad for, men jeg ville gerne en der er lidt mere løs og oversize, hvilket min nuværende ikke er. Jeg må indrømme, at min drømmejakke er den mørkeblå fra And Other Stories. Wow, den er indbegrebet af min ønskejakke lige nu. Måske jeg ender med at klikke den hjem. Jeg tror, at det er en, jeg vil beholde i mange år.

Generelt er jeg ikke så modig, når det kommer til jakker. Jeg vil hellere investere i et par klassiske modeller, som jeg ikke bliver træt af på grund af for vilde farver. Bevares, jeg ville da gerne have en farvepaletter af jakker, som jeg kunne skifte imellem alt efter humør, men de varmere jakker fylder bare så meget, at jeg prøver at begrænse det lidt.

Mørkeblå frakke fra And other Stories 1550,- // Sort frakke H&M 799,- // Sort frakke Zara 799,-

Kort teddyjakke H&M 599,- // Sort teddyjakke Zara 799,-// Lang teddyjakke H&M 699,-

De to andre modeller af jakker, som jeg kigger på er ternede frakker og så en såkaldt ‘puffer jacket’. Det er jo egentlig bare en dynejakke, men de er blevet ret populære i alle mulige længder og størrelser. Personlige kunne jeg godt tænke mig en lidt oversize og en mellemlang model, der går til lige under numsen. Den ville også sagtens kunne fungere som en lidt mere praktisk jakke – man er vel mor 😉 De helt lange er jo også virkelig lækre, men jeg ved ikke, om jeg ville synes, at det ville klæde mig. Måske skal jeg prøve en en dag.

Derudover så vil jeg gerne have en ternet frakke. Jeg har nogle ternede blazere, som jeg har brugt som jakker her i sommeren og sensommeren, men de begynder naturligvis at være for kolde nu. Men jeg er ret vild med ternede jakker, og de kan hurtigt give et lille twist til et basic hverdagsoutfit. Jeg ville nok gå for en mørkere model, som jeg ville kunne sætte sammen med det meste, men der er også et eller andet der tiltrækker mig ved den lyse udgave. En ternet frakke kan vist passe ind i de flestes gaderobe – både fordi den er pæn med jeans og sneakers og samtidig også til en mere klassisk og feminin stil med kjole og stiletter.

Lys ternet jakke fra Object 1000,- // Ichi ternet frakke 900,- //  Vero moda sort/hvid ternet frakke 700,- // Vero moda brun ternet jakke 700,- 

Kort sort dynejakke H&M 349,- // Blå/rød dunjakke H&M 349,- // Mos Mosh sort dunjakke 1799,-

 

Jeg håber, at i måske har fået lidt ekstra inspiration til jeres efterårs- og vintergaderobe – i hvert fald hvad angår overtøj 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om dårlig samvittighed, om at tale pænt til hinanden og om at dele ud af sig selv