Den søde juletid

Jeg ønsker jer..

 

Jeg håber og tror, at i har rigtig travlt med at hygge jer med jeres familier i dag. Så derfor vil jeg kun hurtigt stikke hovedet ind og ønske jer et dejligt, varmt ønske om en rigtig glædelig jul. Jeg håber, at den bliver magisk, hyggelig og fyldt med kærlighed. Jeg vil selvfølgelig også sige jer tak, fordi i følger med herinde i mit lille dagligdagsunivers, hvor jeg deler stort og småt. I får hjulene til at køre herinde og min motivation til at skrive kommer udelukkende fra jeres aktivitet. Det betyder noget, at i vil læse med. Så det skal i selvfølgelig vide og have en tak for.

Nu vil jeg også tjekke ud for i dag og for i aften. Måske også for i morgen. Jeg vil nyde familien og suge det jeg nu kan ud af endnu en juleaften. Det får en helt anden betydning, når man deler den med børn synes jeg. Ikke kun med ens egne, men også bare med andre børn i familien. Deres spændte små kroppe, der glæder sig til at dykke ombord i juletræet, juleslikket og løbe grinene rundt om juletræet, mens vi småforpustede synger ‘Nu’ det jul igen.’ For det er hvad det. Det er jul igen. Og jeg ønsker jer en rigtig glædelig jul.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den søde juletid