Pæne nytårskjoler

Om hudproblemer, frugtsyremaske, serum og beauty produkter

Jeg snakker ind i mellem om hudpleje på min Instagram profil. Fordi det interesserer mig, fordi selvforkælelse og afslapning for mig er lig med at jeg tager mig tid til at pleje min hud og dermed også pleje mig selv. Det er virkelig den bedste afstresning for mig at skulle dagen af med et varmt bad og en ansigtsmaske eller at bruge lidt ekstra tid på min dermaroller, smøre min hud ind i lækre produkter, ordne mine negle. Tøseting, i ved. Jeg er vild med det!

Dermed ikke sagt at min hud er perfekt. Det er den langt fra. Jeg plejer den ud fra bedste overbevisning, og jeg prøver hele tiden at finde nye produkter, som gør en forskel for min hud. Jeg har efterhånden en del faste produkter på hylden, som jeg køber igen og igen. Blandt andet Ecookings peelmaske, lermaske og deres A-vitamin kapsler. Og skrubbemasken og renskeskummen fra Rudolph Care har jeg også brugt længe. Jeg kunne sikkert godt finde andre alternativer, men jeg er rigtig glad for disse. Det er først inden for det seneste halve års tid, at jeg har fået øjnene op for produkter med salisylsyre. Jeg har desværre ret ofte udbrud i mit ansigt, og der er ikke meget som kan give mig et knæk i selvtilliden som det. Uren hud. Jeg hader det virkelig! Når det sker, så gør jeg hvad jeg kan for at mindske det – i en kombination mellem at give min hud ro til at komme sig, men også med nogle dybderensende masker og gode produkter, som kan arbejde i dybden. Og jeg har med årene erfaret, at det altså godt kan betale sig at kaste lidt ekstra penge efter gode produkter og ikke bare købe en creme på tilbud i Brugsen. Ikke hvis man som jeg har en hud, der trænger til lidt ekstra.

Efter jeg er blevet mor, er der selvfølgelig også kommet flere rynker til. Og mere stress i hverdagen generelt. Og det sætter sine spor. Det og manglende søvn, selvom vi er ret heldige med vores nattesøvn, men jeg er ikke altid så god til at komme i seng i ordentlig tid og med Carl-Emil der ofte lister sig ind i mellem os om natten, så bliver nattesøvnen ofte afbrudt. Og selvfølgelig har det også en effekt på min hud. Sammen med at jeg måske også burde spise lidt sundere, men den del kommer jeg nok ikke til at ændre så meget på, for jeg er helt sikkert en slikmund og ville være ked af at undvære 😉

Når jeg støder på produkter, som jeg gerne vil prøve, så skriver jeg dem på en liste på min telefon. Og eftersom det langt fra tit er billige produkter, så er det noget, som jeg erhverver mig efterhånden. Jeg har fx lige bestilt masken fra Oskia – renaissance mask – som skulle været ret så fantastisk. Den er også pebret – bevares. Men den skulle også være drøj i brug, og så skulle den gøre en markant forskel for huden allerede efter en gangs brug. Denne har vundet flere priser, og det er min første såkaldte frugtsyremaske. Jeg har bestilt denne for at få mere glød, få en mere jævn hudtone og for at mindske de hudorme, som jeg altid har haft i T-zonen. Derudover så får jeg ind i mellem ar efter mine udbrud, som jeg helt sikkert kan mindske ved brug af min dermaroller, som jeg er blevet stor fan af, men denne maske skulle fjerne døde hudceller og efterlade huden mere glødende og frisk. Jeg glæder mig til at modtage den! Derudover er jeg stødt på virkelig mange anbefalinger af Oskias cleansing gel også, så den er også skrevet på min ønskeliste. Den fungerer faktisk både som rens, makeupfjerner og kan efterlades på som en hurtigvirkende maske, så det er lidt et multiprodukt.

Jeg bruger peelmasken fra Ecooking, som jeg er rigtig glad for. Men jeg bruger den kun 1-2 gange om ugen, fordi den trods alt er lidt skrap ved huden. Disse peel pads fra Skyn island kan man bruge lidt oftere, fordi den kun exfolierer blidt og så kan man bruge den på de udsatte områder, som fx ved mig er hageparty, hårgrænsen og t-zonen. Igen indeholder disse forskellige salicylsyrer, som har en gavnlig effekt på urenheder og så fjerner disse døde hudceller. Der er 60 stk i sådan en pakke og koster 325 kroner, hvilket jeg egentlig synes er en fin pris – især hvis de rent faktisk virker! 😉

Skal man kaste flere penge efter produkter, så er det nok primært serum og masker, som jeg gerne vil investere lidt i. Så kan man vælge en lidt billigere creme, men jeg har brug for at mine masker og serum er nogle virker er aktive og arbejder i dybden med min hud. Mit næste serum køb skal helt klart være en fra Codage, som jeg endnu ikke har prøvet. No. 1 er en fugtgivende serum, som jeg allerede har et par stykker af, så den første jeg vil købe er No.2. Denne skulle nemlig også være fantastisk til kombineret hud med tendens til urenheder. Den skulle både virke rensende på huden, samtidig med at den skulle udjævne hudtonen, som jeg så gerne vil have. En pæn jævn hud – uden udbrud, tak! Find den her. 

Og så er der Glossier, som jo nu shipper jeg Danmark. Et lidt hypet beautymærke, som til gengæld er til at betale. Jeg vil rigtig gerne prøve deres omtalte ‘Boy Brow‘ til 130 kroner og så deres ‘exfoliating skin perfector’, som er en rens med fx AHA, som også er en frugtsyre, der kan virke som en mild form for peeling. Jeg bruger også AHA serum fra Pudderdåserne og Rodials ‘Glycolic Acid‘, som jeg virkelig også er blevet glad for. Syre, syre og syre. En helt ny verden for mig! Også selvom jeg har småproblemer med min hud, så bøvler jeg fx aldrig mere med tør hud, fordi min hud virkelig bliver fugtet igennem med mine nuværende produkter, og derudover så ved jeg også, hvad der virker nu ift at min hud bliver mere glødende og ensartet. Jeg mangler bare lige de der vidunder produkter, som kan mindske de udbrud jeg får med jævne mellemrum. Faktisk mistænker jeg også lidt, at det har en sammenhæng med min spiral, som jeg jo fik for over et år siden, men jeg synes desværre lidt, at det er kommet i forlængelse af den. Og det kan jeg ikke gøre så meget ved.

Af de løse beauty ønsker til sidst, så vil jeg gerne prøve Aurelias creme deo, som skulle være helt uden kemi og aluminium. Jeg har til dato ikke fundet en aluminumsfri deodorant som rent faktisk virker, men jeg har efterhånden prøver virkelig mange forskellige slags! Denne vandt en beauty award i år, og så vækker den altså lidt min interesse. Den koster 195,-. Jeg har allerede en fugtserum fra Aurelia, som jeg er virkelig glad for og bruger flere gange om ugen – især efter brug af min dermaroller, hvor min hud trænger til ekstra fugt. Så denne er også på min ønske liste.

Jeg har ikke fået en parfume i julegave i år. Det står ellers ofte på min ønskeliste, men det gjorde det faktisk ikke i år. Dog har jeg lige nu en lille roll-on parfume fra Carven – denne Dans Ma Bulle‘, som jeg synes dufter noget så fantastisk. Den er både frisk og lidt vanilje-agtig samtidig. Jeg dufter til den flere gange om dagen, når jeg har den på. Måske jeg skulle købe den i lufthavnen, når vi skal ud at rejse.

Når jeg hen ad vejen får købt nogle af disse produkter, så skal jeg selvfølgelig nok komme med en tilbagemelding til jer enten her eller på min instagram 🙂 Nu vil jeg hoppe under bruseren. Klokken er 22.30 denne fredag aften. Jeg er alene hjemme, børnene sover. Jeg er træt som et aldersomshjem, så jeg krydser fingre for at børnene sover lidt længe i morgen, inden vi skal ud og have handlet lidt til nytår. Sov godt derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne nytårskjoler