Nyt på skønhedshylden

Postkort fra sommerferien

Jeg havde egentlig planer om at få blogget lidt mere her i ferien. Hvor tiden måske var lidt mere til mine skriblerier, men jeg vil næsten sige, at der har været mindre end i vores normale hverdag. Vores børn fylder dagene ud med deres dejlige selvskab, og det er selvfølgelig det der tager vores tid. Præcis som det nu engang skal være. Derudover så sover de sent. Lily Sofia er ikke så slem på den front. Sover mellem kl.20-21 om aftenen, og hun har været en engel til at sove længere end normalt. Hun er stået op mellem kl. 7-8 hver dag og det er jo ren luksus. Carl-Emil har derimod været en bandit at putte om aftenen. Egentlig også til middagslur, så flere dage har vi skippet dem eller ladet ham tage en lur i bilen, når vi har været ude at køre. Det har jo også fungeret fint de fleste dage, men det trækker tænder ud om aftenen. Der har nærmest ikke været ro fra ham før klokken 22 og der har vi brugt mellem 1-3 timer på at putte ham. Jeg prøver at lade være med at lade mig irritere så meget af det, men det er også lidt hårdt, når jeg ved at han er træt og har brug for søvnen, og vi når hen imod et tidspunkt hvor vi egentlig også gerne vil i seng. Så er tålmodigheden lidt knap.

Nå, men pyt nu med det. Vi har sommerferie. Og helt ærligt, så nyder vi det fuldstændig. Sommeren i Danmark er jo ganske enkelt fantastisk, og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg har nydt en ferie så meget. Jeg er så glad for, at vi ikke valgte at tage udenlands, fordi vi bare har slappet så meget af. Både med en uge i mine forældres sommerhus og denne uge herhjemme. Sommerhusugen gik med at komme helt ned i gear. Tage til stranden, lege i haven, tage på legepladsen og gå aftenture i de lune sommertemperaturer. Drikke rosé og spise is. Hver dag. Fantastisk!

Fredag landede vi så på matriklen igen. Fik pakket ud og handlet ind til mere ferie herhjemme. Holdte fødselsdag for søde veninder lørdag og brugte både lørdag og søndag på at grille med nogle venner. Ugen er herhjemme er fyldt godt op med planer. Gode planer. Men også fordelt, så vi har tid til at være herhjemme og nyde at vi ikke skal noget og selv kan sætte dagsordenen. Det tror jeg virkelig også at ungerne nyder, og de kan nusse rundt i bare maver hele morgenen og spise morgenmad, når de har lyst. Stå op når de har lyst. Det er dejligt!

I morges kørte vi så afsted til Als – nærmere betegnet Nordborg. Vi var inviteret til at besøge Danfoss Universe parken, som jeg nok havde forventet var mest til lidt større børn, men begge mine to fik simpelthen så meget glæde og god leg ud af parken. Vi havde pakket køletasken med masser af snacks og hjemmesmurte boller til børnene, som vi nød til frokost efterfulgt af en stor is selvfølgelig. Lily Sofia sov en god lur i skyggen, mens vi rendte barfodede rundt med Carl-Emil, der vist nød lidt alenetid.  Så det har simpelthen været den dejligste dag, som vi først returnerede fra klokken næsten 19 her til aften. Dog lige med et lille barselsbesøg i Sønderborg ved min kusine på vej hjem, hvor børnene fik badet og vi fik spist hjemmelavet jordbærtærte og nydt et glas vin og en øl. Vi tog pizzaer med hjem og så gik vi ellers i haven en god times tid, inden solen var ved at gå ned. Nu sover Lily Sofia. Hun er først lige gået omkuld nu, fordi hun tog en sen lur på ved hjem i bilen. Carl-Emil ser Gurli Gris i sengen. Klokken nærmere sig 22, men ja. Der er ikke så meget nyt under solen på den front. Jeg satser på at vi skal sove længe i morgen, så det går nok. Der har vi også en rolig hjemmedag på programmet, som bare skal stå på havehygge og besøg af mormor og en veninde. Så pyt med, at vi måske er lidt trætte.

Så hver dag bliver nydt til fulde. Tror virkelig at jeg vil mindes denne sommerferie længe. Godt at den endnu ikke er slut. Vi starter begge op igen på mandag, og det samme gør børnene, så selvom jeg gruer lidt for hvordan denne ferierytme får betydning for deres humør især om morgenen, så skal det hele nok gå og de skal nok falde tilbage i vante rytmer igen. Lily Sofia er virkelig den sjoveste lille tut lige for tiden. Det er som om hun lige har fundet lidt ro i sig selv, og selvom hun om muligt er mere morsyg end hun længe har været, så er hun simpelthen også så underholdende og charmerende. Carl-Emil er pludselig blevet ret stor, altså mentalt. Han spørger om nogle ting, som kan få selv mig til at undre mig, og så er han bare blevet så bevidst på en eller anden måde. Det er så dejligt at få en masse kvalitetstid med dem disse par uger. Og opleve og mærke deres udvikling på lidt tættere hold end vi har tiden til i hverdagen. Det er hårdt arbejde, bevares. Vi er på 24/7 sådan cirka. Men er det det værd? Selvfølgelig!

Kan i have en rigtig dejlig sommer, hvadenten i er på ferie eller ej. Vi blogges ved <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på skønhedshylden