En rar søndag

Mandags-facts #2

1b1da301-8ce4-4624-a8ab-4d1464b865f1

Godmorgen og glædelig mandag. Jeg håber, i er friske til en ny start på ugen, omend den starter ret så koldt. Min mandag står på besøg af en veninde og hendes lille pige her i formiddag, og så skal der laves en stor portion minestrone suppe til aftensmad.

Nu til en ny omgang mandags-facts. 

  • Jeg skal starte salmesang denne uge med Lily Sofia. Vi har faktisk ikke gået til så meget under denne barsel. Babyrytmik og barnevognstræning og nu dette. Jeg har det egentlig bedst med ikke at have for mange faste planer, så vi kan tage det, som vi har lyst til og som humøret nu er.
  • Vi har fået institutionsplads til Lily Sofia pr. 16. April. Hun skal starte i samme vuggestue som Carl-Emil. De kommer til at have nogle måneder sammen, før han rykker ind i børnehaven, og det gør mig lidt mere tryg ved situationen. Jeg tror bestemt ikke, at det bliver nemmere at aflevere sit barn denne gang, selvom det selvfølgelig er rart, at jeg nu kender stedet og pædagogerne bedre. Men jeg har en fornemmelse af, at hun måske ikke er ligeså nem at køre ind som Carl-Emil var. Jeg håber, at det bare er mig, der er hønemor, og at hun kommer til at få det rigtig godt der. Det gør hun.
  • Hvis der er noget, som jeg har fortrudt under denne barsel, så er det nok, at jeg ikke har været med i en mødregruppe. Det var jeg faktisk heller ikke med Carl-Emil. Jeg havde en del veninder på barsel, og jeg meldte mig til en masse forskellige aktiviteter, men vi var ikke i en fast mødregruppe. Jeg fortrød ikke mit valg med Carl-Emil, men denne gang kunne jeg godt have haft glæde af selvskab af andre mødre, fordi Lily Sofia alligevel ikke var så glad for hverken bil eller barnevogn, så det har selvfølgelig betydet en del alenetid hjemme. Man kan altid være bagklog..
  • Jeg har fået mig en rigtig krudtugle i Lily Sofia. Hun er virkelig i gang hele tiden. Undersøger, mosler rundt og øver sig i at stå og kravle. Jeg er spændt på, om hun måske kan gå, når hun starter vuggestue om tre måneder. Hun er i hvert fald længere fremme end Carl-Emil var på samme tidspunkt. Han kravlede først, da han var knap 10 måneder. Men måske har det en betydning, at hun har ham at lære af?
  • Jeg skal til julefrokost med nogle veninder her i slutningen af måneden. Det er planen, at Simon skal prøve at putte hende der – uden amning, for der er hun trods alt 8 måneder. Det har jeg selv gjort nogle gange, hvor hun ikke har haft lyst til at spise. Dog er det en time væk herfra, så der er lidt langt væk, hvis det ikke går helt godt. Men så må slyngevuggen i brug igen. Den har vi ellers pakket væk. Jeg tænker, at jeg kører hjem igen til midnat, så ingen alkohol til mig. Bare venindetid. Det kunne være dejligt.
  • Nu hvor det er så koldt udenfor, så snakker vi en del om, at vi gerne vil ud at rejse næste år på samme tid. Altså i januar eller februar. Et par uger i Thailand måske. Det har vi gjort 4-5 år i streg, før vi fik børn. Nu bliver turen selvfølgelig en anden, men jeg tænker, at børnene har en fin alder på det tidspunkt til at kunne nyde det. Måske tage en uge på to forskellige øer. Der er længe til, men man kan altid drømme.
  • Den anden dag købte jeg et magasin – Costume – da jeg handlede ind. Jeg stod og kiggede på det, og det slog mig, at jeg næsten aldrig læser blade mere. Jeg har virkelig haft mange forskellige abonnementer på blade, og jeg elskede, når det lå i postkassen og ventede. Nu er tiden en anden og mere knap til den slags. Eller måske burde jeg bare ligge telefonen væk og læse i et blad i stedet. Når Lily Sofia sover selvfølgelig, men der er tit så meget andet, der lige skal ordnes jo. Det ligger stadig uåbnet i bladkurven..
  • Jeg var egentlig på lidt et shoppestop denne måned. Indtil jeg så, at Marmars nye kollektion kommer ud i dag. Altså.. Måske jeg ikke helt kan overholde det så. Jeg ved godt, at der er mange delte meninger omkring Marmar, fordi så mange køber det til deres børn, men jeg er fan af kvalitet og pasform, og så kan jeg ikke stå for det fine leopard print, som de jo fornyer farverne på til hver kollektion. Jeg er nok nødt til og lure lidt på det..
  • Og okay, igår aftes klikkede jeg faktisk en ret stor bunke tøj hjem til begge børn i større størrelser fra H&M, fordi de kørte yderligere 30% på deres udsalg. Tænk at jeg allerede skal tænke på vuggestue-tøj til Lily Sofia! Jeg fik i hvert fald købt hjem, så hun har nogle ekstra sæt til at ligge deroppe og noget tøj, som bare må blive slidt og brugt, og som jeg ikke bliver vil ærge mig over bliver ødelagt af makrel-pletter og slidhuller. Eller forsvinder på mystisk vis. Så kan hun have det have det lidt pænere tøj herhjemme. Jeg købte også noget sommertøj til Carl-Emil, så er jeg jo på forkant med det, men man må jo slå til, når der er tilbud 😉
  • Apropos ovenstående, så har jeg jo egentlig brugt de børnepenge, der tikker ind denne uge. Jeg kan ikke være den eneste, der bruger dem lidt på forhånd, vel?
  • Jeg købte også nogle enkelte ting til mig selv. Det ultimative hyggesæt, som jeg dog ikke ved, om jeg kan få mig selv til at beholde. For det er i velour. Og det er lyserødt.. Ja, jeg ved sgu ikke. Men det så simpelthen så blødt og dejligt ud, at jeg er i hvert fald er nødt til lige at prøve det. Hvis der går ren Hugh Hefners Barbie Girl i den, så må jeg vinke pænt farvel til det.

Det var dagens mandagsfacts. Håber i får en god start på ugen og at i er ladet op efter en dejlig weekend, hvadenten den har stået på fest og farver eller dyner på sofaen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rar søndag