En regnvejrstorsdag i barselsboblen

Fredagsplaner og nye køb

4d4bae12-1a88-4c9e-bd27-ee683051196fGodmorgen og glædelig fredag. Det er måske nok min ugentlige favoritdag – skarpt forfulgt af lørdag. Og søndag. Selvom jeg længe har været på barsel og dermed også er hjemme i hverdagene, så glæder jeg mig altid til at vi alle fire er sammen. Og det er vi denne weekend. Uden nogle faste planer – endnu. Men eftersom temperaturerne skulle stige fra i dag og solen stikke sine dejlige varme stråler frem, så skal vi helt sikkert lave noget udendørs. Hvadenten det bliver i haven, på legepladsen eller en køretur til et nyt sted, hvor vi kan gå en tur og måske endda spise årets første rigtige is. Måske er det lige at skrue op for forventningerne, men vi må se.

I dag har jeg allieret mig med min mor til lige at tage Lily Sofia en god times tid, mens jeg hurtigt kan køre afsted og købe en ny stak bleer og en manglende fødselsdagsgave. En baby, klapvogn og ind og ud af bilen flere gange er okay, men det er klart nemmere uden. Så jeg kører under formiddagsluren og nyder en kort stund alene, og så tager jeg hende med hjem på tilbagevejen. Simon er sent hjemme i dag, så han tager noget takeaway med til aftensmaden, og mormor og morfar henter Carl-Emil. Så det er jo en ganske fin fredag, der venter mig. Jeg krydser i hvert fald fingre for solskin, for så skal vi helt sikkert på en lang gåtur, snuppe en gyngetur på legepladsen og måske endda sidde lidt i græsset og spise lidt medbragte snacks.

Der er ret mange, der gerne vil se mine nye tilføjelser til min egen gaderobe, når jeg viser pakker frem på Instagram-profilen, så det ville jeg lige dedikere fredagens indlæg til. Vise jer hvad jeg har købt til mig selv på det seneste. Lidt udsalgsfund og lidt nyheder. Snart skal jeg have lidt mere variation i min daglige påklædning, når jeg skal i gang med arbejde igen, og den del glæder jeg mig faktisk til. At hvide bluser ikke er beskidte af små babyhænder efter en time og skjorten krøllet efter en tumletur i sengen. Jeg kan godt lide at gøre lidt ud af mig selv, inden jeg tager ud af døren, så jeg får nok taget nogle af de lidt pænere sager i min gaderobe i brug, når hverdagen kalder.

dsc_0064

Men jeg har som sagt bestilt lidt nyt hjem. To par nye forårssko – loafers – som jeg også viste jer på Instagram. Begge fra H&M. Det ene par i lysebrunt, blødt ruskind og det andet par i en fin rosa farve, som begge vil være fine til både jeans og kjoler.

dsc_0209 Derudover har jeg købt to basisting fra Cos. Den tynde grå uldbluse er verdens bedste uldkvalitet og pasform. Jeg har den allerede i både grå og sort, men da den kom på udsalg købte jeg en ekstra i grå, fordi jeg bruger den så meget, og fordi jeg vil bruge den som det første, når efteråret igen banker på døren. Den sidder så fint, er virkelig blød og har lange smalle ærmer. Perfekt både som inderlag, udenover en skjorte eller under en blazer. Kraven har været udsolgt i noget tid, så da de fik den på lager igen, puttede jeg den i kurven. Jeg mener den koster 300 kroner, hvilket egentlig er en anelse pebret for det lille stykke stof, men jeg synes de små bølger på kraven er rigtig fine og feminine og så er det dejligt, når man ikke vil have dobbelt lag på med både skjorte og strik/bluse men stadig er vild med kravedetaljen.

dsc_0214dsc_0221Fra H&M bestilte jeg også en del tøj. Bukser, skjorter og en jakke. Alt måtte dog retur igen på grund af dårlig kvalitet og pasform, men den hvide top fik lov at blive. Den har det fineste broderi og er dejlig løs og sommerlig. Jeg vil gerne have mig et par sandfarvede eller armygrønne bukser til, som jeg forudser ville være et perfekt arbejdssæt med nogle af mine nye loafers til. Den er i hvert fald online og i butikkerne nu. Blusen er også et udsalgskøb fra Cos, som er i en virkelig lækker kvalitet, hvilket jeg generelt synes deres varer er. Den er i en rimelig kraftig bomuld og er lidt figursyet, så den er en fin og feminin hverdagstop med et par jeans.

Kan i have en rigtig dejlig fredag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En regnvejrstorsdag i barselsboblen