Om weekenden, frihedsfølelse og alt der imellem

Sommerfavoritter og en sød kjole

06a5db32-0de7-4e95-bb7b-d07009ec2de6

Godaften.

Ja, det er helt tydeligt herinde på bloggen, at det er om aftenen, at jeg har tid til at skrive et lille indlæg til jer. Det eneste tidspunkt på dagen, hvor der er ro. Hvor der bare er mig og et tastatur, som jeg kan klimpre lidt rundt på i min tankestrøm.

Igår fyldte Lily Sofia et år. En fin dag var det. Ligeså fin det nu kan være, når ens nu et-årige barn stadig ikke forstår konceptet fødselsdag, men at man stadig forsøger at gøre lidt ekstra ud af dagen. Give lidt ekstra kys og kram og klappe lidt ekstra kage. Den var også ligeså fin, som den nu engang kan være på en hverdagsmandag, hvor arbejdet stadig kalder for begge forældre. Heldigvis kunne jeg være med til at give hende en lang, rolig morgen herhjemme med god tid til morgenmad og morgenhygge, inden vi tog op i vuggestuen ved halv ni-tiden for at fejre hende med de andre små venner. Med frisk frugt, figenstænger og ostehaps. Intet stort hjemmebag herfra. Men til gengæld var det andet vist til mindst ligeså stor fornøjelse for vuggestuebanden. Der blev sunget og hygget, inden jeg kørte mod arbejde ved 9.30 tiden.

Arbejdsdagen i dag har været lidt lang for mit vedkommende. Jeg var først hjemme på adressen kl.17.30 og det samme er vist gældende for i morgen. Dagen er fløjet afsted, så det gør ikke så meget. Egentlig kan jeg godt lide at have travlt, selvom varmen er virkelig trykkende de her dage, og jeg selvfølgelig også tænker på og glæder mig til at komme hjem og tilbringe de sidste par dyrebare timer med mine små inden sengetid. Jeg puttede  dem begge, da manden er ramt af den berømte mandeinfluenza. Jeg behøver vist ikke sige så meget mere om det. Vi ved alle godt, hvad det betyder 😉

0952db1d-cc10-4586-a57c-55dc0c5fcd22

Nå, men det her er egentlig bare et lille tjek ind. For at fortælle jer, at jeg er glad for at i stadig følger med. Jeg balancerer mellem at ville blogge mere, men at jeg samtidig også godt ved, at det ikke ligger som min top prioritet nu. Det skal stadig været drevet af lysten til at skrive og til at dele. Og det gør den. Hvadenten det så er et enkelt ellerfem indlæg, der dukker op herinde i løbet af en uge.

Nå ja, og så har jeg købt ikke mindre end to nye parfumer den seneste måned. Noget som jeg virkelig sjældent kaster penge efter, men pludselig trængte jeg til en ny duft – eller to. Valget faldt på Paco Rabannes nye ‘Lucky’ og så denne ‘Clean Skin’ parfume. En perfekt hverdags- og sommerlig duft. Den er en favorit lige nu her i sommerheden og så kan jeg endnu en gang kun slå et slag for Rudolphs skrubbemaske og håndcreme. To produkter som jeg ikke skifter ud og som jeg køber igen og igen. Anbefaling herfra!

518877b3-52ba-47c0-8d1f-61b2381ed3dc

En anden anbefaling er denne søde kjole fra Zara, som jeg faktisk nærmest er ved at besvime over hvor sød den er til hende lille tut. Jeg smeltede fuldstændig da hun trissede rundt i den i weekenden. Den koster den nette sum af 139 kroner og er altså virkelig sød med de små flæsedetaljer på ærmene. Så hvis nu i har en pige, ikke? 😉 Jeg var så forelsket at jeg skyndte mig at bestille den hjem i hvid også, nu hvor sommeren ikke virker til at være på retur. Den er så let og luftig, så den er perfekt antræk til dagene hjemme i haven. Muligvis der også røg lidt ekstra ting med i kurven, men det viser jeg jer nok på min insta-story i morgen 😉 Hvis i også vil have fingre i den, kan i finde link til den her. Min kommer med posten i morgen, så måske den skal på til lørdagens fødselsdagsfest.

Kan i have en dejlig aften. Nu vil jeg få lagt tøj frem til i morgen, og så hoppe under dynen til min halvsløje bedre halvdel. Vi blogges ved <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om weekenden, frihedsfølelse og alt der imellem