Denne dag

Første arbejdsdag og weekenden der gik

574e0a29-f461-4e19-8899-01fb8066c90aSå er det allerede søndag aften. Lidt trist, eftersom ugen og arbejdslivet starter igen i morgen. Det føles nu ret okay alligevel og det er jo også en kort 3-dages uge for børnene, der har fri torsdag og fredag. Jeg skal dog afsted på arbejde fredag, men derfor er sådan en fridag i slutningen af ugen nu ret dejlig alligevel.

Jeg starter ugen op med frisk mod. Jeg glæder mig til at sætte mig ind i tingene igen, de nye arbejdsgange og lære mine nye kollegaer at kende, som er kommet til under min barsel. Fredag var jo min første dag tilbage på pinden, og det føltes faktisk ret godt. Efterhånden som dagen gik, mærkede jeg mere og mere den snert af den glæde, som jeg egentlig har haft før jeg blev gravid. Jeg kan godt lide at arbejde, og jeg kan også godt lide min arbejdsplads og kollegaer. Det er hamrende vigtigt. Især fordi at det trods alt er dem, som jeg skal tilbringe rigtig mange af mine vågne timer med i løbet af sådan en uge. Jeg føler, at de har været rigtig åbne og imødekommende overfor mine ønsker, i forhold til at vi selvfølgelig også skal have familielivet til at fungere herhjemme. Dejligt! Så nu skal jeg bare i gang og lige finde min plads i det hele. Både på arbejdspladsen men selvfølgelig også med vores nye rutiner og hverdagen herhjemme med aflevering og hentning af to børn.

82d00508-08a7-4352-9c77-05d09d55ed68b7382e89-5a24-474e-aedd-42bbe603fb9a

Nu har klokken passeret halv otte denne søndag aften. Jeg er virkelig træt efter max 3 timers søvn i nat. Vi var jo som bekendt til bryllup igår ved en af mine gymnasieveninder. Sikke et vejr at blive gift i! Og det var virkelig et smukt par. En smuk lokation og en rigtig dejlig fest, som varede til et godt stykke ud på natten med dans og en del Gin og Tonics indenbords. Det var første gang, at børnene blev passet samtidig af bedsteforældre. Altså Lily Sofias første nat uden en af os, og jeg havde allieret mig med mine forældre, som passede dem herhjemme så de var i trygge omgivelser og havde alt hvad de skulle bruge omkring sig. Mest praktisk for alle. Jeg havde det bedst med at min mor lige tog denne første pasning. Måske fordi der er noget med, at man er mest tryg ved sin egen mor i nogle situationer. Sådan har jeg det i hvert fald lige i forhold til putningen af Lily Sofia, for min mor har en ro, som smitter af på de små størrelser. Det var også hende, der passede Carl-Emil første gang en aften, da han var omkring de 5 måneder. Denne gang nåede der dog at gå 11 måneder, før jeg synes, at jeg var klar til og havde behov for for at overlade ansvaret for hende til andre end sin far. Ikke i dagtimerne selvfølgelig, men omkring putning. Det er så vigtigt for mig, at børnene falder i søvn roligt og trygt. Og det var gået så fint. Absolut ingen problemer overhovedet, begge børn sov igennem og Lily Sofia var faldet i søvn i min mors arme i gyngestolen. Det var så dejligt at få den besked under bryllupsfesten, og så kunne vi trygt nyde festen – Simon og jeg. Og det gjorde vi virkelig. Dansede, kyssede og grinede og nød bare at være afsted uden børn.

611eba4c-9ba6-46dc-94a1-0e02a544044a

Vi nåede hjemmeadressen kl. 11 i formiddags, da det hele lige skulle gå op med afhentning af bilen på feststedet og morgenmad med den flok venner, som vi tilbragte natten med. Jeg savnede børneme ret meget det øjeblik, jeg slog øjnene op, og jeg var straks parat til at vende snuden hjemad. Hjem i haven og ud i solskinsvejret. Ret perfekt måde at bruge søndagen på, selvom begge forældre var lidt i søvnunderskud. Heldigvis sov de lige en lille times tid samtidig, hvor Simon fik sig en god lur på sofaen og jeg slappede af på et tæppe i haven under solens varme stråler. Vejret ser jo ud til at fortsætte de næste dage, men eftersom jeg jo arbejder på kontor, så bliver det ikke så meget jeg når at nyde det. I morgen kører jeg dog tidligt fra arbejde, så jeg kan hente børnene kl.15.30 og så er det bare direkte hjem i haven og nyde det sidste af varmen. Jeg har taget rester op fra fryseren og vasket et par maskiner tøj her sidst på eftermiddagen, så vi er egentlig klar til en nye uge. Tøjet er fundet frem til i morgen. En aftenrutine som jeg så vidt mulig vil prøve at holde fast i, så jeg slipper for de værste tøjkriser i de tidlige morgentimer. Nu står den vist bare på tidlig godnat og forhåbentlig en god nats søvn.

Kan i have en rigtig god uge. Vi blogges ved!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne dag