10 ting jeg skal huske at nyde, før det bliver forår

Fredag morgen

Godmorgen <3

Så er endnu en uge snart gået. Selvom vi egentlig ikke har lavet det store, så er ugen alligevel gået hurtigt, når man kigger tilbage på den. Sådan er det hver uge. Tiden flyver afsted. Nyd det nu, Mette. Nyd det!

a628b9d2-03b8-451f-ab88-fb8e3dd650a4

Vores fredag startede heldigvis ret godt. Lily Sofia har først sovet omkring kl. 22 de sidste par aftner, og nætterne er også ret urolige. I nat har dog været rimelig, og da jeg tog hende over under min varme dyne kl. 6.15, hvor hun for alvor begyndte at pusle rundt, var en tår mælk nok til at hun kunne blunde lidt videre sammen med mig. Simon skulle have været tidligt afsted på arbejde, men vi stiller aldrig vækkeuret, for det har vi Lily Sofia til. Så kl. 7.30 fik han lidt fart på ud af sengen, kyssede os hurtigt farvel og suste ud af døren. Jeg lå lidt under dynen med Lily Sofia endnu, indtil jeg kunne høre Carl-Emil snakke inde på værelset. Tid til at komme op. På med morgenkåben og de varme sokker – noget, jeg hopper i hver morgen.

Heldigvis var begge børn i godt humør. Jeg lavede morgengrød til Lily Sofia og yoghurt til Carl-Emil og jeg, så vi spiste morgenmad sammen alle mand kl. 8. Jeg kan godt være slem til hele tiden at tænke fremad i disse situationer. Altså tænke på at han også lige skal i tøjet, vi skal afsted, før Lily Sofia rammer ind i alt for stor træthedskrise, der skal helst lige ryddes op efter morgenmaden og ja.. Det er noget, jeg prøver at blive bedre til. Det med bare at nyde, at vi spiser morgenmad i fred og ro, og i princippet har vi jo ingenting vi skal nå til et særligt tidspunkt. Dog bestræber jeg mig altid på, at Carl-Emil skal være i vuggestuen 8.45, hvor der er samling. Jeg ved, at han elsker, når de synger og lege sanglege.

Ungerne underholdte sig selv, mens jeg lige fandt tøj frem og fik børstet tænder på både Carl-Emil og jeg. Han var lige en tur på toilettet inden og fik en mindre krise over, at han ikke måtte få en pebernød som belønning. ‘Ikke lige om morgenen, skat.’ Jeg fortalte ham om Karius og Baktus, som er fast godnatlæsning herhjemme. Han elsker den. Det var nok til, at han glemte pebernødden og suste ud af døren. Kl. 8.40 var vi alle i tøjet og satte kursen mod vuggestuen. Carl-Emil vælger altid, hvad musik vi skal høre i bilen. I dag var det ‘Åh Abe’ og ‘På loftet sidder nissen’. Vi er ikke ovre det jul endnu, og så sent som igår dansede vi rundt om vores lille mini-juletræ og sang ‘nu er det jul igen’. Måske det er på tide, at det ryger ud det træ. Julesangene kan vi godt fortsætte med lidt endnu. Jeg brugte lige ti minutter i vuggestuen på at snakke med en af pædagogerne om, at Lily Sofia havde fået en institutionsplads, og at vi er ved at øve Carl-Emil i at smide bleen. De støtter rigtig godt op om det deroppe, men vi blev enige om at vente, til vi nærmer os forår, hvor man trods alt ikke skal ind og ud af flyverdragter, hvis (eller når) han har uheld. Hvis han bliver distraheret, så glemmer han nemt at sige til, men herhjemme går det ret godt, og han laver altid stort på toilettet.

Jeg handlede ind på hjemvejen og puttede Lily Sofia ud i barnevognen, da vi kom hjem. Hun drejede hovedet til siden og lukkede øjnene med det samme. Jeg nåede ikke engang at rulle udenfor med hende. Jeg håber, at hun tager sig en lidt længere lur, så hun er glad og frisk, når hun vågner. Vaskemaskinen kører med dagens første og sidste vask. Rengøring og støvsugning er klaret de sidste par dage, så vi skal bare hygge i dag. Måske en gåtur senere, men ellers bare glæde os til drengene kommer hjem til weekend.

God fredag og weekend til jer <3

848a917d-2842-4e40-b92a-badf7d85ca8c

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg skal huske at nyde, før det bliver forår