Gannidrømme og en solskinsfyldt fars dag

Hverdagstræthed og hverdagsglæde

Godaften kære i.

Inden jeg rammer dynerne i endnu en tropenat, ville jeg lige tjekke ind og sige hej. Og bare lige skrive jer en lille status på hverdagen herhjemme, som jo egentlig bare kører derudad. I virkelig højt tempo faktisk. Jeg har været på arbejde en måned allerede. Det i sig selv er ret skørt at tænke på. Men faktisk føler jeg for hver dag der går, hvor glad jeg egentlig er. Ikke kun for at arbejde, men for netop at have det arbejde jeg har. For de kollegaer jeg har. Her dag griner jeg. Og hver dag føler jeg at jeg får en tilpas mængde udfordringer og arbejdsopgaver, som giver mening. Det betyder virkelig, virkelig meget. Så da jeg kørte hjem i dag for at hente børnene, så følte jeg mig egentlig bare glad. Glad for det liv vi har lige nu, og glad for vores hverdag.

Jeg er også træt. I dag og i aften især, fordi natten var skidt. Jeg kunne ikke falde i søvn, børnene vågnede lidt på skift og Carl Emil sov på tværs i vores seng, indtil jeg bar ham indtil sig selv ved 4. 30 tiden. Jeg er i tvivl om jeg faldt i søvn igen, inden vækkeuret ringede. Og jeg er i tvivl om, om jeg overhovedet har sovet mere end en halv time i streg i nat. Så derfor er det snart i seng. Inden weekend og mere fødselsdagsfejring står for døren. Denne gang er det for både Simon og jeg. Han fylder på lørdag og jeg gør først om halvanden uges tid. Men familien kommer endnu engang til brunch, og så har jeg arrangeret en lille overraskelse for ham om aftenen. Mere om den senere 😉


Jeg skal til kiropraktor i morgen efter arbejde. Jeg døjer med næsten kronisk hovedpine hver dag, ondt i ryggen og muligvis nogle klemte nerver i skulderen, der giver mig lidt gener. Så det håber jeg, at han kan rette op på, ham min kære kiropraktor. Jeg har vist bare udskudt det for længe, det med at få bestilt en tid. Ligeså vel som at jeg vist også skal have bestilt tid til en synstest for muligvis at skulle have skærmbriller og så er der vist også noget med en 1 års undersøgelse, der skal findes tid til. I og med at det er med en vaccine, så vil jeg helst planlægge det til en fredag, så vi har en weekend bagefter til at komme ovenpå en eventuel feber. Så jeg må vist tage mig en halv fridag i løbet af denne måned og få det gjort.

Lige nu er der mange bolde i luften. En masse små ting, der skal planlægges, fordi sommeren byder på forskellige planer. Bryllup, polterabend, festival. Og ja, det inkluderer jo selvfølgelig børnepasning. Jeg hader næsten at skulle spørge enten mine forældre eller svigerforældre om hjælp. Især fordi der lige nu er lidt ekstra planer på programmet, som ikke inkluderer børnene. Og så fordi det ikke bare er for en aften, men nærmere halvandet døgn, hvor de skal passes. Jeg må have taget mig sammen og fundet ud af hvad vi gør. Forhåbentlig lykkedes det hele, så vi kan komme med til de forskellige arrangementer i løbet af sommeren, som vi har planlagt.

Da jeg havde puttet Lily Sofia her til aften omkring kl. 20 var jeg næsten så svimlende træt, at jeg overvejede at springe direkte i seng. Men da jeg kiggede rundt i huset (og i vasketøjskurven), så hankede jeg heldigvis op i mig selv, og fik ordnet de sædvanlige gøremål, som jeg egentlig gør hver aften, når der er ro i huset. Eftermiddags og de tidlige aftentimer vil jeg hellere bruge sammen med de små, fordi de er trætte her i varmen, så det eneste der hjælper er virkelig bare, at man sætter tiden af til dem. Giver dem lidt ekstra opmærksomhed. Også selvom man er ved at dejse om ad træthed. Forhåbentlig giver natten en god portion søvn. Det gør den heldigvis som regel. Jeg vil i hvert fald takke af for nu og ønske jer en god aften og weekend, når i når dertil. Vi blogges ved <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gannidrømme og en solskinsfyldt fars dag