Get ready for winter

En efterårsferie der lakker mod enden

Så er det søndag og tid til et lille tjek-ind fra mig. Det er sidste dag i vores lille miniferie. Som så ofte med vores søndage så bliver den brugt på lidt praktiske gøremål og med et par små besøg fra venner og familie. Vi har haft en dejlig ferie. Fredag holdte Simon fri med os, men eller har det været mig og børnene et par dage. Et kærkomment afbræk i en ellers travl hverdag. Jeg føler mig ret ladet op. Føler at jeg har fået det ud af dagene, som jeg gerne ville. Primært at være en masse sammen med børnene, selvfølgelig. Så nu er jeg egentlig også ved at være klar til at skulle afsted på arbejde igen i morgen, og jeg tror faktisk også at børnene har det okay med at skulle op til deres små venner i vuggestue og børnehave.

Nu skal vi i gang med sidste stræk inden juleferien, som jo egentlig er lige om hjørnet og som ligger ret fantastisk i år – i hvert fald, når man arbejder på kontor. Så giver det en god portion fridage, også selvom jeg nok har planer om at skulle afsted i hvert fald den ene dag i mellem jul og nytår. Vi har jo stadig en Thailandstur i vente, som nok kommer til at ligge omkring slut januar, så jeg vil også gerne tage de par dage på arbejde, så de andre kan holde en lang ferie, men samtidig vil jeg også gerne have at børnene kan holde helt fri. Så vi prøver lige at få det koordineret lidt med arbejde og bedsteforældre, så skal det nok lykkes.  Jeg har også lige en rejse til Cambodia i start december, hvor jeg for første gang skal være væk fra børnene i nok en lille uges tid. Jeg vil rigtig gerne på disse ture, da det både er rigtig lærerigt og vigtigt at se, hvordan og hvor vi får vores produkter produceret, men selvfølgelig bliver savnet også rigtig stort. Der må vi nok også lidt trække lidt på bedsteforældrene og så må Simon være alenefar for en periode. Det bliver uden tvivl hårdt for ham, men de vokser jo ofte med opgaven, de kære mænd.

Om en god uges tid fylder Carl-Emil 3 år. Det er altid lidt med blandede følelser med disse fødselsdage. Så er der gået endnu et år, og jeg synes pludselig tre år lyder så gammelt, selvom han jo stadig er lille. Så han skal fejres med maner på lørdag, hvor hele familien kommer på besøg. Han har fødselsdag om mandagen og vi har ikke fri, så der må han blive fejret lidt i børnehaven og så må vi hygge lidt ekstra med varm kakao og et par gaver, når vi kommer hjem om eftermiddagen. Det er heldigvis min hentedag, så jeg kan skynde mig hjem til fødselaren. Jeg har vist fået købt de gaver jeg skulle. Han har haft brug for lidt nyt tøj og vinterudstyr som en del af gaven, og så har jeg bestilt et par spil og nogle prinsesse- og prinsefigurer, fordi det er det største hit lige nu. Efter han så prinsesseshowet i Legoland, har det været hans største begejstring. Konger, prinsesser og slotte. Så der har også stået et lego prinsesse slot på ønskelisten. Han skal jo have det han ønsker sig 😉

Nu vil jeg lukke ned for computeren og få brugt resten af søndagen sammen med min lille familie. Der skal laves en stor portion kartoffel/porre suppe fra Valdemarsro og pakkes nogle pakker, som vi lige skal ned og have afleveret. Ellers bliver det under tæppet på sofaen så vidt de små tillader det. Jeg håber, at i har haft en dejlig weekend og efterårsferie, hvis i har været heldige at kunne holde det. Vi blogges ved <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get ready for winter