Hverdagsudfordringer, parforhold og julegaveønsker

Long time no see – en lille livsupdate

Godaften kære læsere.

Endnu en weekend er ovre, og jeg har haft bloggen lidt på standby. Så nu var det tid til en lille update med, hvad jeg egentlig har fået tiden til at gå med. For hurtigt, det er den i hvert fald gået! Jeg forstår virkelig slet ikke, at det er jul om 8 dage og måske endnu mindre, at vi har juleferie om 5 dage. Det bliver virkelig dejligt. Også selvom jeg skal arbejde lidt mellem jul og nytår, så gør det mig egentlig ikke det store, fordi julen ligger så godt i år. I hvert fald nu hvor jeg ikke længere arbejder som sundhedsfaglig, hvor der ikke er forskel på højtider, dag- og nattevagter. Der skal det hele dækkes. Men jeg er glad for, at jeg har nogle sammenhængende fridage sammen med familien. Ned i gear og masser af julehygge.

Men her kommer lidt op- og nedture fra ugen, der er gået.

  • Tirsdag var jeg til event med B-Young i Vejle sammen med en flok andre søde piger. De har udvalgt et lille ambassadørteam, som jeg er blevet en heldig udvalgt til. I ved jo godt, hvor meget jeg elsker tøj og mode, og det fylder en rigtig stor del af min hverdag. Både gennem mit arbejde, men også bare rent personligt i min fritid. Jeg elsker tøj. Kort sagt! Så det kommer i selvfølgelig til at se lidt mere af med tiden. Måske primært på min instagram (@mettehaubjerg) men nok også herinde ind i mellem, når jeg har noget fint at vise jer eller gode tips og tilbud.
  • Jeg fik endelig bestilt tid til den vaccine af de små inden ferie. Lily Sofia forstår jo heldigvis ingenting, men med Carl-Emil er jeg faktisk lidt mere bekymret. Jeg har været sådan lidt splittet med, om jeg skulle prøve at forberede ham på det og snakke med ham om det. Bagatellisere det og hele tiden minde ham om rosinen i pølseenden med en lækker solskinsferie og endda en gave eller en slikkepind. Men ingenting når rigtigt ind, og han har pænt proklameret, at så vil han ikke med på ferie! Tirsdag morgen står de for skud. Og selvom jeg egentlig sagtens plejer at kunne klare de små selv med mine to hænder, så har jeg alligevel bedt Simon om lige at tage med om til lægen, så der er et par ekstra trøstende arme. For der bliver nok en anelse modstand og gråd. Men overståes det skal det. Så vi kan komme afsted og føle os trygge hvad det angår i hvert fald.
  • Vi har også fået bestilt hoteller til ferien nu. 3 rigtig lækre hoteller på Khao Lak, hvor vi har 13 overnatning. 4-5 overnatninger hvert sted, så vi får set lidt forskelligt af øen. Nogle af hotellerne er med fokus på børnene med store pools, vandland og legepladser, mens andre er med fokus på at vi skal bo nede på stranden og går direkte ud til sand mellem tæerne og vandet få meter fra hvor vi bor. Men hvor der så ikke er så meget andet underholdning end det. Jeg har en god mavefornemmelse med alle 3 steder og håber, at det bliver ligeså lækkert i virkeligheden. Suk, jeg glæder mig!

  • I kan måske huske, at jeg skulle have været afsted til Cambodia og Myanmar her i begyndelsen af december – arbejdsrelateret rejse. Men den blev udskudt, og nu er den altså ændret til at ligge begyndelsen af januar og så rejser jeg selv afsted. Jeg har kun været afsted en enkelt gang før – engang før mine graviditeter. For jeg nåede jo kun tilbage i 8 måneder på arbejde, inden jeg igen gik fra, så der var det ikke lige så relevant med en rejse langt væk. Men nu skulle det være, og så endda alene. Jeg har det egentlig okay med det. Selvfølgelig har jeg lidt sommerfugle i maven, men det er nok ligeså meget ved tanken om at skulle sige farvel til børnene. Men turen går fra søndag til fredag, så det skal nok gå. Så kommer jeg hjem til weekend og en ferie i vente lige om hjørnet. Det skal nok gå. Og selve turen glæder jeg mig til. Er sikker på, at det bliver virkelig givende og lærerigt i forhold til mit arbejde og forståelse for, hvordan vores leverandører producerer alt det tøj, som vi sætter i gang her fra Danmark.
  • Carl-Emil har virkelig haft nogle seriøse vredesudbrud denne uge. Har faktisk følt mig en anelse magtesløs i nogle situationer, hvor han har skuffet, slået, råbt og skreget og kaldt mig dum 500 gange – i den dur. Jeg bliver ked af det. Og sur. Og ved slet ikke lige, hvordan jeg skal eller kan få ham til ro. Intet fungerer rigtigt. Udover at jeg lader ham være i fred. Nogle gange har det været skrigende i bilen i garagen, fordi han ikke ville have, at jeg skulle spænde hans sele op. Eller et fuldstændig ud af det blå udbrud over, at han ikke måtte få æbleskive nummer 6 tidligere i dag. Shit mand! Er det den her 3-årige trods der er gået i udbrud??

  • Vi har været med mine forældre ude at fælde juletræ i dag. Vi skal holde det sammen med dem i år. Næste weekend skal vi også med Simons forældre ud at fælde træet til deres juleaften. Det er også en hyggelig tradition. Men vi havde faktisk skippet juletræet i år. Både fordi jeg frygtede lidt, at Lily Sofia pilfinger ville pille det julepynt af 500 gange, og også fordi vores stue egentlig rummer nok af alverdens legetøj og møbler. Men jeg blev alligevel grebet af stemningen i dag, og fik med charme og kvindelist lokket Simon til at købe et med hjem. Det har vi brugt formiddagen på at pynte. Eller det vil sige, at jeg egentlig gav Carl-Emil frit lejde til at pynte det, og når man tænker over, at det er en 3-årigs værk, så er resultatet egentlig okay. På sin helt egen rodede, børne-agtige måde. Det er fyldt med hjemmelavet julepynt, arvegods af min afdøde bedstemor, som lavede alverdens kreative små sysler og mulitfarvede julekugler. Det har faktisk gjort, at jeg lige blev en lille smule mere i julestemning. Det har nemlig ikke været så nem for mig at finde frem her i år, selvom jeg ihærdigt har forsøgt. Med julebag, julemusik og julegaveindpakning.

Nu vil jeg lukke ned for i aften og nyde den sidste time eller to af søndagen med min mand. Min sofa. En neglelak. Søndagsslik. Afslapning. Men i fortjente lige et lille hej herfra. Fordi i altid er så søde, og jeg sætter stor pris på at i følger med! Kan i have en rigtig dejlig søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsudfordringer, parforhold og julegaveønsker