Fredag og weekendplaner

Et lille søndags-pip

8b79c931-e22d-4a4f-ae2a-45f01de004c8Kære læsere,

Et lille check-in her på en højhellig søndag. Lily Sofia er lige puttet ud til sin sidste lur. Jeg har åbnet mig en cola, som erstatning for den kaffe, som jeg jo ikke drikker, selvom der ind i mellem stadig er morgener, hvor jeg overvejer at skylle en kop neskaffe ned for at se om det kan have en effekt på den træthed, som nogle dage overmander mig lidt. Natten til igår var præget af en meget forkølet lille mus, som ikke rigtig ville ligge ned og sove, fordi den lille næse stoppede til. Jeg gav hende panodil for første gang i løbet af natten, hvilket også gav hende en smule ro, men kun i vores arme. Jeg ved heller ikke, om hun måske har lidt ømme gummer. Hun savler virkelig meget oven i forkølelsen, så måske er det en kombination af lidt af hvert. Hun har i hvert fald ikke været i tophumør.

Vi har trods alt haft en fin weekend. Både fredag og lørdag har vi haft besøg af søde venner til aftensmad. Det er så dejligt at tilbringe nogle timer med gode venner i weekenderne, for i hverdagene er det ofte svært at få passet ind med trætte børn, arbejde og aftaler. Ellers har vi bare fået ordnet lidt småting herhjemme, rengøring, vasketøj, været forbi bedsteforældrene. Ingen gåture, dog. Hyggen har foregået indendøre, fordi det har været så bidende koldt. Jeg burde bare pakke mig ind og gå afsted, men det må blive i morgen. Der skal jeg altså afsted på en lille tur. Madplanerne for aftenen er ændret lidt. Jeg gider simpelthen ikke lige lave mad! 🙂 Så heldigvis er der overskydende mad fra gårsdagens simreret, som vi kan lave en portion kartoffelmos til. Det er jeg faktisk ved at blive bedre til. Det med at vælge, hvad jeg egentlig synes, jeg har lyst til at bruge tiden på. Der skal jo laves mad, men hvis jeg en dag ser det som en pligt at skulle lave aftensmad, så må vi tage den nemme løsning med nogle af de rester, vi kan finde i fryseren. Det har vi heldigvis altid. Så hamburgerrygen og flødekartoflerne bliver i morgen i stedet. Jeg bagte forresten de lækreste flutes igår. Virkelig nem opskrift, som jeg helt sikkert vil lave igen. I kan finde opskriften her. 

a292d453-75d6-40c3-9563-e2a5f8dfd16c

Min mand skal se Superbowl finalen i aften/nat. Eller det vil sige, at det tror han selv, at han skal. Jeg ved jo godt, at han falder i søvn på sofaen og så kommer trissende i seng i løbet af natten. Jeg tror, at jeg vil hoppe tidligt i seng. Når vi selvfølgelig lige har set ‘Broen’. Jeg elsker den serie, det gør vi begge, og det er sådan en hyggeligt afslutning på weekend at se den sammen med resterne fra slikskålen. Sådan skal det også være i aften, når ungerne engang er puttet. Carl-Emil sov for første gang middagslur inde i vores seng i dag. Han har sovet et par lure i egen seng før uden problemer, men som regel foregår det stadig ude i barnevognen. Men jeg ville lige lægge mig en halv time og spurgte om ikke han ville med. Det synes den lille mand selvfølgelig var noget så hyggeligt, så vi lå og puttede sammen derinde, mens jeg så hans små bambivipper glide i efter kort tid. Børn er smukke, men sovende børn er virkelig endnu smukkere. Jeg fik ikke selv sovet, men jeg fik hvilet mig lidt og lå og lyttede til hans tunge vejrtrækning imens. Det var så hyggeligt. Han er ved at være en rigtig dreng på så mange områder. Ikke et lille barn mere. Det går alt for stærkt, den kære tid.

Nå, det var en lille kort indtjekning. Jeg tror snart, at powernapperen vågner igen fra lur. Igår sov hun til gengæld timelange lure, nok som resultat af den trælse nat. I dag har det være halve timer. Det er aldrig til at vide med hende. Det er spænding i hverdagen, dog på et meget lavt niveau, ikke? 😉

Kan i have en rigtig dejlig aften. I morgen er der som vanligt mandags-facts på bloggen 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag og weekendplaner