Hyggelige ting at lave i december

Hverdagsudfordringer, parforhold og julegaveønsker

Godaften og god lørdag kære læsere.

Bloggen har haft en lille pause denne uge, fordi jeg var været nødt til lige at nedprioritere den lidt. Tiden har været knap, og så har det også været uge med lidt mindre overskud end vanligt. Det er der forskellige årsager til, men hovedet har været lidt fyldt op og vi har desværre haft et par aftner hvor livet med børn har været ret utaknemmeligt. Og det sætter også sine spor i humør og energi. Og selvfølgelig har det også en betydning for vores parforhold. Fordi vi begge bliver korte for hovedet og snerrer af hinanden. Glemmer hinanden lidt, selvom det i disse situationer og perioder er endnu mere vigtigt at vi står sammen. Jeg tror helt ærligt snart, at vi har brug for at hive nogle timer, en dag eller måske endda en overnatning ud af kalenderen og pleje vores forhold, vores ægteskab. Vi snakker om det, men ingen tager initiativ og så kommer vi ingen vegne. Det er så svært, fordi jeg jo sætter børnene højest i weekenden, fordi jeg ikke ser dem meget i hverdagen på grund af arbejde. Så det er vigtigt for mig at være sammen med dem. Men dermed ikke sagt, at det ikke også er vigtigt med tid med Simon. Vi har ikke fået børnene passet siden august, så det er heller ikke fordi vi overdriver på den konto. Og vi har heller ikke haft en alenestund uden børn siden vi var til bryllup dengang i august. Så måske er det snart på tide.

Simon har haft en del julefrokoster. 4 på 4 uger og mig en enkelt. De har alle ligget forskudt af hinanden, og jeg har takket nej til en fødselsdag og julefrokost fordi jeg ikke følte for at få dem passet bare fordi vi skulle til hver vores fest. Måske noget pjat, men sådan havde og har jeg det. Men det betyder også, at jeg synes at jeg har stået ret meget alene med børnene. Helt ærligt. Jeg har også brug for at lade lidt op i weekenden og have bare en halv eller hel time for mig selv i weekenden til at gå en tur, men det har der ikke rigtig været mulighed for. Eller jo, men jeg har ikke gjort det. Fordi det er jeg så pokkers dårlig til. Jeg var ude at købe de sidste julegaver sidste weekend – alene – men det var virkelig alt andet end afslappende og hyggeligt! Det skulle bare overståes. Og nu skal Simon arbejde både denne og næste weekend op til jul, hvor jeg igen føler jeg står lidt alene. Så bliver jeg sgu nok lidt bitter og synes, at jeg tager den største tjans både i hverdag og weekend. Og det gør jeg sgu. Det gør mange mødre nok, og jeg har affundet mig med det. Det meste af tiden i hvert fald. Men derfor kan det godt være hårdt at sidde helt udkørt søndag aften efter at have været på i hvad der føles som 24 timer i døgnet, når en ny uge banker på. Uden at føle sig helt ovenpå. Det er lidt hårdt og ja, det kan jeg godt brokke mig lidt over. Til min mand.

Nå, men til noget helt andet og efterspurgt. Her kommer lidt ønsker fra mig til den kommende juleaften. En lækker strik fra Munthe, som helt sikkert ikke ligger under træet, men som alligevel er på min ønskeliste. Simon og jeg giver ikke hinanden gaver, fordi den kommende thailandstur er rigelig dyr. Men ellers ønsker jeg mig nogle opfyldninger af favorit produkter – concealer fra Miild, selvbruneren fra Rudolph og renseskummen, som jeg også elsker. En ny eltandbørste, bon dep hårelastikker, tørklæde fra Moss Copenhagen, fine skåle fra Broste eller Bent Brandt og Essie neglelakker. Lidt tøseting bare til mig. Jeg glæder mig helt ærligt meget mere til at se børnene pakke op. Sådan er det virkelig blevet efter jeg blev mor. Er sikker på i kan genkende den følelse  mange af jer 😉

Kan i have en rigtig dejlig aften og weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelige ting at lave i december