I dag vil jeg..

10 skud fra hoften

8e2303d1-b151-47cf-bef2-f0010586321fGodmorgen – eller formiddag. I hvert fald god søndag. Vi nyder som sædvanligt weekenden herhjemme. Igår med en tur i centeret med børnene, mens Simon måtte ordne nogle timers arbejde, vennebesøg, og ungerne der gik tidligt i seng efter en dag med masser af frisk luft. Carl-Emil skippede sin middagslur. Han ville simpelthen ikke sove, selvom han egentlig var træt nok. Så det resulterede i at han lige tog sig en kort blunder på skødet af sin far, mens de slog græs på havetraktoren. Sødt! Lily Sofia har vist lidt tænder, der driller en smule. Heldigvis ikke i nattetimerne, men derimod om aftenen når hun har sovet lidt. Vi har dog stor gavn af det gel, man kan købe til at smøre på ømme gummer. Hun falder tit til ro kort efter vi har brugt det, så det hjælper altså her. I værste tilfælde har vi givet en Panodil i forbindelse med tandfrembrud. Det er også en sikker vinder til at mindske smerterne for den lille tut.

I dag står søndagen i konfirmationens tegn. På Simons side af familien. Så det kommer hele dagen mere eller mindre til at gå med, men det plejer altid at være hyggeligt. Ærgerligt at det gode, lune vejr ikke fortsætter, så jeg kunne lufte et par bare ben. Jeg må lige se, hvad jeg kan støve op fra gaderoben.

Dagens indlæg bliver en lille samling af små spørgsmål, som jeg ind i mellem bliver stillet på sociale medier eller som måske kan give jer et bedre billede af mig som person.

So here goes:

Hvor gammel er du?

Jeg er 31 og fylder 32 her i juni. 18. Juni mere præcist. Vi har jo 3 fødselsdage på 3 uger her i familien, så vi er lige ved at koordinere hvordan vi klarer den. Lily Sofias 1 års fødselsdag skal selvfølgelig fejres med bravour, derefter kommer Simons, som er en lørdag i år og dermed også oplagt til at invitere familie og venner på. Min egen er på en mandag, og efter 2xfødselsdag har jeg på fornemmelsen at den kommer lidt i baggrunden og det er også helt ok. Måske Simon og jeg slår vores sammen, så vores nærmeste ikke skal rende til fødselsdag herhjemme hver weekend i juni 🙂

ecf915a4-4c01-42e1-9aab-4ea1b4b8209f

Er du gift?

Ja, jeg er godt gift med Simon på 6. År. Vi fandt sammen for 12 år siden og har boet sammen i cirka de 11 af dem.

Beskriv dig selv med 3 ord:

Omsorgsfuld, perfektionistisk og reflekterende.

Hvad gør du som det første om morgenen?

Bliver enten vækket af at Carl-Emil kommer trissende ind i soveværelset med sit tæppe og sin lille bamse og kommer op under min varme dyne. Altid under min. Jeg elsker det. Eller ved af Lily Sofia kalder utilfreds fra naboværelset og vi henter hende ind til os. Jeg elsker virkelig og sætter stor pris på de stadig rolige morgener vi har, hvor der netop er tid til at blive i sengen og putte lidt. Inden hverdagen kalder og vækkeuret skal slåes til. Jeg står nogle gange lidt hurtigere op ad sengen end de 3 andre, for bare lige at få 10 minutters alenetid på badeværelset til lige at få koldt vand og creme i hovedet. Morgenkåbe eller tøj på, før jeg går i gang med morgenmadsforberedelser og bleskift.

Nævn 3 materielle ting du ikke vil undvære i hverdagen:

Min telefon, min vaskemaskine og Dyson. Sad, but true.

Hvad vægter du højest hos andre mennesker?

Tillid, kærlighed og at jeg finder ro i deres selvskab. At jeg bare kan være mig og at det er godt nok.

Hvor meget shopper du om måneden?

Rimelig meget. Nogle gange om måneden i hvert fald. Beløbene er meget forskellige alt afhængig af behov og hvad jeg finder af fine sager. Man shopper mere, når man er på barsel. Eller det gør jeg i hvert fald. Til gengæld er det virkelig minimalt, hvad jeg bruger af penge på cafebesøg, take away og to-go kaffe.

Er du enebarn?

Nej, jeg har en kær storebror, der er 2,5 år ældre end mig. Vi har været hinandens bedste venner og fjender, da vi var børn. Vi var absolut vidt forskellige. Han var virkelig optaget af skole, uddannelse og karriere, hvilket også har betalt sig den dag i dag for ham. Han spillede computer hele natten i sine unge år, mens jeg gik til alle de fester, jeg fik lov til. Vi har dog fået flere og flere fælles træk efterhånden som vi er blevet ældre og begge har stiftet familie og børn. Han er en meget selvbevidst, følsom og reflekterende mand, som jeg altid finder ro i at snakke med, hvis noget er lidt svært.

Hvad elsker du mest i rollen som mor?

Helt sikkert den ubetingede kærlighed, som man får fra sine børn. Den er finere end hvad jeg nogensinde har oplevet. Det at have så stor og vigtig en rolle, som det nu engang er at være mor, er både det mest fantastiske og skræmmende på samme tid. Jeg hviler dog mere og mere i det, efterhånden som jeg får mere erfaring og finder ud af, hvordan jeg skal prioritere rigtigt.

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Højst sandsynligt ret meget samme sted som den dag i dag. Vi har ikke planer om at flytte, (umiddelbart) ikke planer om flere børn og hvis det hele kommer til at gå op i en højere enhed, så har jeg også samme arbejdsplads, hvor jeg måske har lidt større ansvar og nye udfordringer. Jeg har på det tidspunkt et skolebarn og en der nærmer sig det samme, og jeg håber at de er blevet nogle små selvstændige og ikke mindst selvsikre individer, der behandler andre mennesker pænt. Jeg håber, at vi har det rigtigt godt sammen som familie. At vi også får tid til at nyde hinanden og være sammen og at vi er gode til at rejse og opleve verden med hinanden.

Ønsker jer en rigtig dejlig søndag.

8e6df57f-408d-4e1d-a574-89e15054a7b7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag vil jeg..