Når man kommer hele følelsesregisteret igennem

Weekendplaner og bloganbefalinger

6edc7ac1-9f31-4ce5-8c8d-1d304458b19dKære læsere og glædelig lørdag.

Sneen er så småt smeltet væk igen her i det jyske. Det gør mig ikke så meget, da jeg er ved at længes lidt efter forår og plusgrader. Vi er vågnet op til en rolig lørdag morgen med god tid til morgenmad og lidt ekstra putten under dynerne. Dog ikke de små, der er fuld drøn på det meste af tiden. Carl-Emil drøner frem og tilbage i huset med hunden lige i hælene mange gange om dagen. Jeg ved ikke, om hunden tror at han render rundt med en godbid, men det skulle man næsten tro. Det er i hvert fald deres yndlingsleg lige nu. Lily Sofia prøver forgæves at følge med i sin storebrors tempo. Hun bliver sur, når han forsvinder ude af syne. Han er ved at nærme sig hendes førsteplads over yndlingspersoner, tror jeg. Det er dog ikke altid gengældt, men når hun er ked af det, er han den sødeste. Så sætter han sig ned foran hende og siger ‘hej Fia, hej Fia’ og så er det som regel nok til at hun stopper med at græde og sender ham et af sine skæve smil mellem de runde kinder.

I dag har vi ikke nogen særlige planer indtil sidst på eftermiddagen, hvor vi får vores kære venner og deres lille Nova på besøg til aftensmad. Så der skal lige handles lidt ind og laves mad, men ellers ingenting. Langsomt tempo, ligesom weekenden helst skal være. I morgen går turen til Århus, hvor jeg skal til min venindes fødselsdagsbrunch. Det glæder jeg mig til. Vi kører sammen derop alle fire, og så hygger Simon og Carl-Emil med min venindes kommende mand og søn, imens Lily Sofia og jeg tager til tøsefødselsdag. Så triller vi sammen hjem igen hen på eftermiddagen, når de begge har sovet lur.

abc899d2-ef71-457e-8e52-ec466c803698

Jeg tænkte, at jeg lige ville lave et lille indlæg om nogle af de blogs, som jeg er begyndt at læse dagligt. Det her blog medie er først rigtig blomstret op for mig, efter at jeg selv har startet skriveriet op igen. Jeg hygger mig ret meget med det. Jeg blogger oftest om aftenen, når ungerne er lagt i seng, og manden alligevel sidder og ser en fodboldkamp eller hvad han ellers kan støve op af sportsrelaterede programmer. Så bruger jeg tiden foran computeren, hvis jeg har noget på hjerte. Men i hvert fald er der nogle, som jeg altid klikker ind på via instagram, når jeg kan se, at der er kommet nyt blogindlæg. Et lidt blandet miks af mode, børn og hverdagsliv. Måske i kender dem alle, måske i kan finde lidt ny inspiration til læsning.

Generelt synes jeg lidt, at vi skal være gode til at anerkende hinanden for det, man hver især gør. Nogle gange føler jeg lidt, at der kan gå konkurrence i det med flest følgere på instagram. Det man skal huske er bare, at det er meget bedre at have 400 aktive følgere, der følger med fordi de rent faktisk kan lide og interesserer sig for det, man lægger op, kommenterer og liker. For det er det, som jeg synes, at man skal huske. Jeg er selv en person, der ‘liker’ ret meget. Det er et tegn fra mig om, at jeg har læst opslaget og synes godt om billedet eller teksten. Nogle gange smider jeg selvfølgelig også en kommentar. Det betyder altså meget. Det ved vi allesammen. Så jeg sender gerne anerkendelse afsted, fordi jeg ved, hvor meget jeg selv sætter pris på det, når jeg poster noget. Giver det mening? 🙂 Jeg elsker virkelig Instagram. Både i forhold til at kunne følge med i min omgangskreds’ hverdagsliv, men også fordi jeg finder virkelig meget inspiration og samhørighed på mediet. Jeg følger mange med børn på nogenlunde samme alder som mine, og det er vildt sjovt at kunne dele erfaringer med dem. Jeg lægger ikke så meget bag det med ‘perfekte billeder’, som nogle kører lidt hetz imod. Jeg synes, at de er inspirerende og smukke og beundrer dem der har sans for detaljer og at opstille billeder, så alt tager sig flot ud. Vi ved allesammen godt med vores fornuft, hvordan virkeligheden og hverdagen ser ud bagved billederne. Og det er forskelligt, hvad vi ønsker at dele. Jeg har ikke en profil, hvor jeg lægger et billede op af vasketøjet eller et rodet køkken, men jeg skriver det til gengæld i mine billedtekster, hvis det er relevant. Skriver lidt om hvad der foregår bagved et billede af et smilende barn. Der er stories for mig stedet, for hverdags-glimtene kommer mere frem og der måske er mere personlighed bag. Hvordan har i det med Instagram? Sætter i pris på smukke billeder eller vil i hellere bare have virkelighedsbilleder uden filter på en profil? Læser i teksterne eller kigger i kun på billeder?

Nå, det var ikke den vej, som jeg egentlig skulle henad. Her kommer nogle anbefalinger på læseværdige bloggere, hvis i mangler lidt læsestof til weekenden 😉

  1. Ditte Svanfeldt. En svensk, smuk blogger, der har 3 skønne unger. Den ene har et handicap, som selvfølgelig fylder rigtig meget i deres hverdag med hospitalsbesøg og sygdom. Men hun er så hjertevarm. Så kærlig og positiv trods alt. Jeg får altid en rar følelse i maven, når jeg læser hendes blog. Læs med her.
  2. Emiliblog. Hende kender de fleste danskere, der læser blogs nok. Vi har ikke den helt samme holdning til alt, hvad der drejer sig om børn, i forhold til at Emilie fx ønsker at gå hjemme med sit barn noget længere, end hvad jeg gør. Men hun er mor med stort M, og hun virker til at ofre virkelig meget for hendes to små – Saxo og Isolde. Jeg elsker hendes små hverdagsskriverier fra barselsboblen, som jeg jo også selv befinder mig i. Læs med her. 
  3. Charlotte Caroline. En sand businesswoman i en alder af 25 år, der bare forfølger sine drømme og har stor succes. Hun har virkelig den lækreste stil, og jeg nyder især hendes youtube videoer og instagram posts med de flotteste outfit-billeder. Læs med her. 
  4. Caroline Jacobsen. En ret nyfunden bloggerinde, som blogger om hverdags- og barselslivet på fineste vis. Det er også hende, der inspirerede mig til at opstarte mine mandagsindlæg med facts om alt og ingenting, som jeg også praktiserede ind i mellem på min nu afdøde blog fra tiden som sygeplejerskestuderende. Men hendes indlæg giver mig altid en rar fornemmelse i kroppen. Sådan en ‘det skal nok gå og vær glad for hvad du har‘ følelse, selvom dagen har været træls, og børnene har været sure. Læs med her.  
  5. Sanne fra Incredibaby. Vi har børn, der er nogenlunde jævnaldrene, og jeg startede med kun at følge hende på instagram, men senere hen også på hendes blog, der vist har eksisteret en del år efterhånden. Emnerne er relevante for især børnefamilier, hvorfor jeg nok synes, at det er ret interessant at læse med der 😉 Find hende her. 
  6. Emily Salomon. No big surprise. Jeg tror godt, at de fleste af jer enten kender eller har hørt om hendes blog. Hun er bare æstetiker med de smukkeste billeder og fantastisk god stil og smag i cirka alt 😉 Hendes skriverier fanger mig altid og jeg elsker variationen i hendes indlæg. Find hende her. 

Det var vist de seks skønne damer, der lige fik et lille shoutout fra mig her på en fin lørdag. Kan i have en rigtig dejlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man kommer hele følelsesregisteret igennem