Ugen i små glimt

På det seneste

• Er jeg gået ind i mit 32. År. I mandags helt præcist. Dagen var nok lidt som man kunne forvente af fødselsdag på en mandag tilføjet et ekstra tvist af kærlig opmærksom fra familie og venner. Carl Emil har nået en alder, hvor han godt forstår det her med fødselsdage, så da jeg hentede ham om eftermiddagen i vuggestue var han helt i ekstase over, at vi skulle hjem og forberede min fødselsdag. Også selvom forberedelserne egentlig bare indebar at dække bord og stille et par flag på bordet, inden mine forældre kom til aftensmad. Jeg spicede eftermiddagen op med en kop varm kakao og svigermor kom med kage. Min mand og bedste venner gav mig det fineste par diamant ørestikker, som jeg nok aldrig kommer til at skille mig af med. Klassiske og tidsløse.

• Har jeg endelig fået købt ret meget nyt undertøj. Det var måske nok det, jeg manglede allermest. Man skal ikke undervurdere, hvor meget det egentlig betyder, at undertøj både sidder pænt og er fint at kigge på. Love Stories er mit absolut nye favorit mærke. Det er SÅ smukt og er perfekt til især en mindre barm, som jeg vist godt kan prale af at være indehaver af.

• Har jeg bestilt lidt nyt tøj hjem til primært Lily Sofia. Både lidt yndlingsbasis og lidt udsalgsting. Hun har været i størrelse 80 i noget der minder om forevigt. Måske cirka et halvt års tid, så der er noget der har måtte lade livet undervejs, og nu hvor de ellers indkøbte sommerkjoler har været lagt lidt på hylden, manglede jeg pludselig lidt til hende for ikke at skulle vaske hveranden dag. Bevares, det gør jeg nok alligevel, men i ved hvad jeg mener. Man kan også blive lidt træt af at se på det samme så længe, ikke? Carl Emil har også stadig tøj som han passede for et år siden. Det er vildt som de pludselig går lidt i stå med at vokse, og så kommer der pludselig et ryk igen. Jeg kigger også lidt efter efterårsstøvler til Lily Sofia, som nok er en fordel at købe på udsalg, men fodtøj er samtidig noget af det sværeste at købe. First World problems.

• Har jeg taget mad med hjem fra arbejde hver dag. Jeg kan ikke sige nok, hvor dejligt det er og hvor meget nemmere det gør vores hverdag. Vi har både fået chili Con carne, biksemad, pitabrød og karbonader. God variation for børnene må man sige 🙂 I morgen skal vi selv lave mad. Jeg er ude i at bestille et pizza-kit med hjem fra arbejde med færdig dej og hjemmelavet tomatsovs. Ja, det kan man nemlig også købe. Det er en god arbejdsplads!
• Har jeg fået et par spørgsmål på det seneste om, hvad det egentlig er jeg arbejder som. Kort fortalt sidder jeg som indkøber for Only. Vi er delt op på produktkategorier, og jeg har fra start til slut siddet med alle vævede varer. Dvs toppe, skjorter, kjoler – i den dur. Jeg sidder med produktionsdelen, så jeg skal altså sørge for at vores produkter kommer hjem i rette tid og at de selvfølgelig ser bedst muligt ud. Tjekker kvaliteter, farver, priser osv. Jeg skal også til at være med på nogle små kapsler udenfor de 6 hovedkollektioner, som vi har hvert år. Der skal jeg være med til udviklingen og opbygningen af dem, og det glæder jeg mig til. Jeg tror også, at der måske er en enkel rejse senere på året. Det er en del af arbejdet, som jeg rigtig gerne vil, men som selvfølgelig også kræver koordinering og indebærer en stor portion savn til de små.
• Har jeg fået tilegnet mig en seriøs sommerforkølelse. Det kom snigende allerede på min fødselsdag med ondt i halsen og alle led, og nu er det en slem omgang forkølelse, som jeg lige skal over. Hurra for næsespray og lommeletter og for den snarligt kommende weekend.
• Er jeg lige kommet i tanke om, at der faktisk kun er to uger til vi har sommerferie. Det er virkelig vildt. Jeg glæder mig selvfølgelig og krydser alle fingre for, at vi får godt vejr, så vi bare kan være en masse udenfor og tage på ture. Og i sommerhus forhåbentlig. Mine forældre har et dejligt sommerhus ude ved Vesterhavet, som jeg håber vi kan tage ud i nogle dage, hvis ikke det bliver lejet ud.
• Putning af Carl Emil. Åh Gud. Det er næsten et indlæg for sig. Det trækker virkelig tænder ud. Som i at det tager 1,5-2 timer hver aften. Jeg er helt udkørt over det. Klokken har vist ikke været på den rigtige side af kl. 21 hele ugen, før han er faldet til ro. Jeg overvejer virkelig om han snart skal skæres ned i sin middagslur?
• Har Lily Sofia endelig fået sin 1 års vaccine og undersøgelse i dag. Hun tog det egentlig okay på trods af, at hun virkelig var i dårligt humør. Det værste var da hun skulle vejes og måles og ikke kunne sidde på min arm imens. Selve vaccinationen kom hun sig ret hurtigt over. Nu er jeg spændt på, om hun får en efterreaktion på det. Forhåbentlig sover hun det væk i nat, hvis der kommer noget. Forhåbentlig.
Kan i have en rigtig dejlig aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen i små glimt