Min gaderobe // Nyt og efterspurgt

Ugen i små glimt

Godaften kære læsere.

Tid til en lille opdatering herinde, inden weekenden går i gang. Fredag er en af mine absolut yndlingsdage. Der er altid en lidt mere hyggelig og afslappet stemning på arbejdet og så elsker jeg at komme hjem til mine 3 yndlingspersoner og endelig kunne holde weekend. Jeg var til kiropraktor igen i dag efter arbejde. Jeg går cirka hver 3. dag lige nu for at få helt styr på min nakke og ryg. Helt ærligt, så føler jeg mig lidt som en klovn at jeg har strukket den så længe, så det hele havde sat sig godt og grundigt fast, som det så ikke skulle. Jeg gik rundt med daglig hovedpine og ondt i ryggen i flere uger, før jeg tog affære og fik ringet til kiropraktoren. Jeg er nok ikke den eneste, der er ret god til at negligere eget helbred og velbefindende, er jeg? Det er som om, at der lige har været et par andre i husstanden, som bare tager mit fokus. Men pyt, nu kom jeg afsted. Bedre sent end aldrig, og det har helt sikkert allerede hjulpet efter de første 3 gange.

Jeg tror egentlig også, at jeg render rundt med en omgang seneskedehindebetændelse. Måske nok et af de mest irriterende ord for en lidelse. Men min arm har haft en stikkende og sovende fornemmelse i et par uger nu, og jeg har ondt i mit håndled og op i armen. Så ja. Jeg må vist hellere få bestilt en tid til lægen. En dobbelt tid er vel på sin plads, så Lily Sofia også kan få den 1 års undersøgelse, inden tiden lige pludselig går. Måske i næste uge. Det burde jeg.

Generelt kan jeg dårligt følge med i ugerne. Måske gik tiden rimelig hurtigt på barsel, men det er virkelig ingenting i forhold til nu. Virkelig ikke. Inden jeg ser mig om kysser Simon og jeg hinanden farvel fredag morgen og konstaterer, at det jo endnu engang er weekend. Det er nok en kombination af, at vi har haft en del planer denne måned. Og ja, vi er jo egentlig kun halvvejs igennem måneden, og der er stadig en del ting på programmet. Denne weekend er heldigvis en rolig en af slagsen, hvor jeg kun har en veninde aftale i Århus i morgen aften. Ellers ingenting. Mandag har jeg fødselsdag. 32 år runder jeg. Det gør mig egentlig ikke så meget. Hverken at jeg bliver ældre eller at jeg har fødselsdag. Men derfor vil jeg selvfølgelig gerne have en god dag ud af det alligevel. Jeg har sørget for godt med slik til arbejde, og heldigt nok serverer kantinen Chili Con Carne den dag, som er en af mine livretter, så det er bestilt med hjem to-go, så vi ikke skal tænke på mig. Absolut et kæmpe plus på den dag!

Nå, men jeg er efterhånden kommet ret godt ind i arbejdsgange og rutiner igen. Det tog lidt et par uger, før jeg følte at jeg helt havde fundet min plads, men nu synes jeg det kører. Og jeg er virkelig glad for det! Også selvom jeg nogle aftner skal åbne computeren og arbejde en time eller to, når børnene er kommet i seng. Det generer mig ikke, for jeg elsker mit arbejde. Det gør jeg faktisk. Jeg står aldrig op med tanken om, at jeg ikke har lyst til at tage afsted. Og jeg synes egentlig også, at jeg har sluppet den dårlige samvittighed efterhånden, over at børnene er i vuggestue en del timer. 7,5-8 timer hver dag. Det er meget, men det er virkeligheden for os. Også på trods af at jeg egentlig kun er ansat på 34 timer. Jeg synes, det er hårdt, når de som en morgen som i morges er kede af det, når jeg afleverer dem. Når de ikke vil slippe mig og Carl Emil løber tårevædet efter mig ud til døren. Det gør ondt og giver mig en klump i halsen, men jeg ved jo godt, at det hurtigt går over. Men derfor er det stadig hårdt, når det sker.

Nu venter sommerferien snart. Allerede om 3 uger faktisk. Så holder vi 14 dages fri sammen, og det bliver så dejligt. Jeg glæder mig til masser af kvalitetstid og plads til spontanitet, fordi vi ingenting har planlagt. Forhåbentlig er solskinstimerne ikke brugt op i hele maj måned. Ellers må vi tage den derfra og tage en ekstra jakke på. Jeg tror, at vi kører nogle dage ud i mine forældres sommerhus vestpå, og så planlægger vi nogle dagsture på børnenes præmisser. Vi skal helt sikkert i Legoland, i en eller anden dyrepark og så skal i en tur til Sønderborg og besøge Universe, som er en slags naturvidenskabelig oplevelsespark. Måske er Carl-Emil for lille til at forstå så meget, men så får vi i hvert fald hygget os og får en tur ud af det. Jeg har aldrig før holdt så tidlig sommerferie. Sidste år var jeg jo på barsel hen over sommeren, og Simon og jeg har altid holdt fri udenfor højsæsonugerne i slut august eller september. Men forhåbentlig kan det blive til lidt efterårsferie også, for ellers er der rimelig lang tid til juleferie 😉

Nå, jeg vil lukke ned for i aften. Lily Sofia har allerede sovet i over to timer, og hvis hun som i dag vågner kl.5.30 i morgen, så tror jeg ikke det varer så længe, før jeg hopper under dynen og ser om ikke, jeg kan falde lidt tidligt i søvn. Kan i have en dejlig aften. Og weekend. Tanker herfra <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min gaderobe // Nyt og efterspurgt