Hverdagsglimt, reality tv og en lille knude i maven

Ugen der gik og weekenden der kommer

Så er det fredag igen. Vi har haft en virkelig vild fredag aften. Hvor vi leget gemmeleg i en time, tumlet i sengen, spist burgere og fredagsslik og også fået ordnet lidt rengøring og oprydning. Elsker fredag aftener og generelt fredage. Der er sådan en særlig stemning, og vi griner altid lidt ekstra på arbejde inden weekenden.

Men nu har jeg sat mig lidt til rette foran skærmen og vil lige skrive et lille indlæg eller to herinde, inden weekenden rigtig går i gang. Jeg har lige lagt en ansigtsmaske og den røde neglelak står klar til at blive lagt på i etaper, mens jeg lige lurer lidt Vild med dans på ipaden ved siden af, og Simon ser fodbold i stuen.

Ugen har arbejdsmæssigt været en af de mindre hektiske denne uge. Ment på den måde, at aftenarbejdet har været noget mindre end de seneste par uger, og vi har egentlig haft nogle ret lange aftner i forhold til hvad  vi plejer, efter at Carl-Emil ikke sover middagslur længere. Han er helt sikkert rigtig træt, når han kommer hjem, og det er også blevet til en lille sen eftermiddagslur i bilen eller på sofaen et par dage. Nu må vi se, om han har brug for en lille ekstra lur her i weekenden, men overordnet set går det ret godt med at undvære den, og han er uden tvivl meget lettere at putte. Selvfølgelig er han mere irritabel og kan hurtigt synes, at et nej betyder, at verden bryder sammen, men det er forståeligt nok for et lille træt hoved.

Men ellers er ugen budt på lidt praktiske gøremål med at få taget pasbilleder og været forbi paskontoret for at få lavet pas til begge børn. Vi har også fundet de flybilletter, som vi vil bestille og datoerne er faktisk fastsat. Vi kommer til at få 13 hele dage i Thailand – 14 nætter. Vi rejser afsted onsdag aften og er hjemme igen fredag morgen i København. Vi snakkede om først at komme hjem lørdag, men jeg vil rigtig gerne hjem og have en lang weekend herhjemme, hvor børnene lige kan komme over det værste jetlag, vi kan få pakket ud og vasket tøj, inden hverdagen igen kalder om mandagen. Jeg glæder mig virkelig meget!

Derudover var jeg tirsdag aften en tur i Århus med min bedste veninde til et Ecooking event med Sarah Grünewald og også en lille introduktion af Christina Schaumburg-Müllers nyopstartede hudplejeprodukter til børn, som hun har lavet i samarbejde med ejeren af Ecooking. Det var en fin aften i Tivoli, og jeg fik helt sikkert blod på tanden i forhold til at få prøvet endnu flere produkter fra Ecooking af, end jeg i forvejen har i min daglige rutine. Jeg har fået en masse testere med hjem, så jeg lige endeligt kan bestemme mig for, hvilke jeg skal erhverve mig, men umiddelbart skal jeg i hvert fald have fingre i fugtmasken. Sådan en mangler jeg lidt på hylden. Men nøj, hvor blev jeg bare fuldstændig forelsket i Sarah Grünewald. Magen til sødere og smukkere kvinde skal man lede længe efter. Hun virkede simpelthen bare så sød og naturlig, så hun fik lige en stor portion point hos mig.

Nå, men nu står weekenden for døren. I morgen er jeg alene med børnene det meste af dagen, for Simon er nødt til at tage ud at arbejde. Det var også lidt derfor, at jeg lige fik handlet på hjemvejen, fik gjort lidt rent og sat en vask over her til aften, for så kan vi bare lave det humøret nu engang er til i morgen. Jeg trænger simpelthen sådan til frisk luft. Det gør jeg faktisk hver dag, eftersom jeg opholder mig indenfor 99% af dagen, og vi kommer sjældent udenfor, når vi først er kommet hjem, fordi solen så allerede er på vej ned. Så derfor har jeg bestemt, at den i hvert fald står på frisk luft i morgen. Vi må i flyverdragterne og have huerne på, og så skal vi enten ud og gå en tur, på legepladsen eller bare ud og gynge i haven. I hvert fald bare udenfor. Når det er sådan et smukt efterårsvejr, som det har været i dag med solskin og kolde temperaturer, så får jeg endnu mere brug for at få frisk luft, men samtidig er jeg også virkelig dårlig til at gå en tur om aftenen, når de er faldet i søvn. Det burde jeg blive bedre til. Men pyt, i morgen skal vi hvert fald ud på en lille tur.

Og så skal jeg til fest. En stor en af slagsen, da det er året julefest for alle Bestseller ansatte, og det kommer til at foregå i Herning. Så jeg stiger på bussen kl. 17.30 med en flok andre festglade mennesker, og så skal mutti luftes. Det er en tre måneder siden sidst, at jeg har drukket mere end et enkelt glas vin, men i morgen får den nok rigeligt med drinks, god mad og dans. Det plejer at være et ret godt program med nogle gode musiknavne, og så er det fedt at bruge lidt tid med sine kollegaer uden for de normale kontor-rammer. Så det glæder jeg mig til. Både til at gøre mig lidt fin og til at feste med nogle gode mennesker!

Jeg glæder mig knap så meget til søndag, men jeg er typen, der forbereder mig på tømmermændene. Så i kan stole på, at der er handlet ind til toast, chips, kolde colaer og treo, inden jeg er smuttet afsted i morgen 😉 Kan i have en dejlig aften og weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt, reality tv og en lille knude i maven