Det bedste og det værste

Kongesløjd // Kvalitet, komfort og udvalgte favoritter

 


Glædelig søndag,

Jeg håber, at i nyder weekenden. Måske udenfor i det kolde vejr eller også indenfor under tæppet på sofaen. Jeg gør pt sidstnævnte, mens begge børn sover. Det er altid en ret kort stund, som man har i løbet af dagen, hvor de begge to rent faktisk sover. Så det prøver jeg at nyde med benene lidt oppe.

Jeg skriver ofte med mange af jer mødre omkring børnetøj. Hvad jeg vil anbefale til forskellige årstider, hvad mine favoritmærker er og hvad jeg selv køber til børnene. Og i den forbindelse er der et mærke, som jeg vender tilbage til igen og igen. Til begge børn året rundt – ligegyldigt alder. Og det er Konges Sløjd. Derfor fortjener dette mærke et indlæg helt for sig selv, og jeg vil prøve at give jer mit bud på mine favoritter derfra fra, da børnene blev født og op til nu. Grunden til at netop dette mærke har fået en høj plads på listen over mine favoritmærker er flere ting. Som udgangspunkt er jeg virkelig stor fan af deres design og deres kvaliteter. De laver simpelthen de fineste farver og print, lækre uldprodukter, og derudover så har deres pasforme virkelig været gode. Jeg har altid gået meget op i, at tøj til børn – store som små – ikke må stramme. De skal kunne bevæge sig i det, og tøjet skal sidde behageligt, hvadenten de er nyfødte eller de som Carl-Emil og Lily Sofia er i fuld sving døgnet rundt.

Heldragt med hue 299,- //  Petit fleur body 179,- // Printede leggings 179,- // Parachute heldragt 249,- // 3-pak body 399,- (fås også til drenge // Seashell heldragt 249,- // Bindehue 66,75 (tilbud)

Da børnene var små, brugte jeg meget bodyerne og heldragterne med krydslukning. Det er en kæmpe fordel, at tøjet ikke skal over hovedet på de helt små størrelser. De laver størrelser helt ned til str. 44, men begge mine børn har været i str. 50/56 fra fødslen. De har jo deres velkendte ‘parachute’ og ‘seashell’ prints med forskellige bundfarver, som jeg har været rigtig glad for til begge. Vælger man det i hvid kan det også bruges til begge køn, så Lily Sofia har genbrugt det fra Carl Emil. Derudover er kvaliteten i virkelig blød økologisk bomuld. Jeg bliver altid så positivt overrasket over deres kvaliteter. Bomulden holder både pasform, og samtidig bevarer det blødheden efter mange vaske. Det var heller ikke hver dag jeg skiftede tøj fra nat til dag, da de var små, så der beholdte de bare deres heldragter på om dagen også. Det fine sæt med heldragt og hue, som de har lavet er virkelig en fin barsels- eller dåbsgave!


En anden ting som jeg har været virkelig glad for er deres striktrøjer. Både deres bomuldsstrik og deres uld. Begge mine børn har været ret ‘varme’, så det har fungeret rigtig fint med den fine striktrøje med krave til Lily Sofia i bomuld til vuggestuen, som jeg faktisk købte både i str. 80/86 og 92/98 dengang de kom ud. Og så har hun brugt uldudgaven som et lunere lag i stedet for en jakke og hun har også brugt den til at sove i i barnevognen. Størrelserne ligger dobbelt og er måske lidt mere til den store side. Det gør, at man nok i starten vil bruge tøjet med et ekstra opsmøg på ærmet, men samtidig har det også lidt længere levetid, hvilket er fint, når man bruger lidt ekstra penge på det. Derudover så elsker jeg, at jeg kan matche mine børn ind i mellem, fordi Konges Sløjd laver flere af deres farver i både drenge- og pigeudgaver og også i både newborn og større størrelser. Vi kan ikke komme udenom, at det er sødt 🙂

Jeg gik lidt i selvsving over den seneste kollektion. Både fordi det simpelthen var så pænt, men også fordi det ramte midt i det begyndende efterårsvejr, så det var ved at blive tid til strik. Jeg bestilte nogle trøjer til begge børn i uld. Tyndere og tykkere udgaver, som er så smørbløde, at jeg ville ønske, at de også kunne fås i voksenstørrelse.

Mustard uld strik 399,- // Fiol strik med krave 299,- // Navy Fiol strik med krave 299,- // Navy sweater 299,- // Grå uld bubble knit 399,- // Rosa uld bubble knit 399,- //

Jeg har også købt sengetøj til både børnene og Simon og jeg fra Konges Sløjd. Det er lavet i det blødeste bomuld og selvfølgelig igen i smukke prints. Jeg har netop bestilt det tredje sæt til Simon og jeg, og vi er begge enige om, at det er fantastisk! Måske det er en god ide til ønskelisten til jul. Det holder i hvert fald til utallige vaske, så selvom man kaster nogle penge efter det, så er det godt givet ud. I kan se et fint udvalg her til både store og små. Lily Sofias sengerand er også derfra. Ind i mellem har jeg oplevet med disse sengerande, at de ikke er tykke nok til at kunne stå ordentligt selv, men jeg kan virkelig anbefale denne. Jeg har den i Etoile printet til Lily Sofia. 

Derudover har jeg haft termosættet til Lily Sofia i år, som virkelig har været dejligt. Jakken er blevet flittigt brugt som overgangsjakke også, fordi den er pæn nok til også at bruges til lidt pænere brug. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at stifte mere bekendtskab med deres overtøj i fremtiden. De er virkelig gode til at tænke på detaljerne i deres styles, og jeg elsker, at de genbruger deres populære prints i tøjet, så der er en god sammenhæng i deres kollektioner. Flyverdragterne skulle vist være ret fantastiske, og jeg tror at Carl-Emil skal eje det gule regntøj til foråret. Så kan lillesøster genbruge det bagefter 🙂

Flyverdragt 1299,- // Regntøj 479,- // Grøn jakke 349,- (fåes også i pigeudgave)

Fra den seneste kollektion bestilte jeg ret meget i sæt og i samme farvenuancer til begge børnene. Den grønne strib er jeg virkelig vild med til begge to. Og så har Lily Sofia fået den grønne bluse med en lille flæsedetalje forneden, som hun kan bruge sammen med de stribede bukser, når Carl-Emil vokser ud af dem. Det er virkelig i den blødeste kvalitet, så hvis ikke i har mærket den, så håber jeg, at i kommer til det 🙂 Jeg bestilte også bukserne til Carl-Emil i navy. Han blev også den heldige ejer at det stribede sæt, som er i en mere ribbet kvalitet. Det perfekte søndagssæt, er det vel. Og helt ærligt, så synes jeg, at priserne er rimelige. Det er jo ikke billigt, men det er samtidig priser, hvor de fleste kan være med. Jeg synes det er fedt, at Konges Sløjd ikke har hævet priserne i takt med deres popularitet, for så var mange nok faldet fra. Jeg kan i hvert fald kun give min anbefaling videre herfra. Jeg er aldrig blevet skuffet, og det er et af de mærker, som jeg sidder klar til at købe ligeså snart de releaser nye kollektioner. Jeg er fan!

Stribet Reya kjole Ivy Green 219,- // Ebi Ivy Green bluse 199,- // Reya bukser ivy green 179,-// Ebi frill bluse Ivy Green 199,- // Navy/nature Kaya leggings 179,- // Navy/Nature Kaya bluse 189,- //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste og det værste