At huske sig selv

På ønskelisten

Hej kære læsere.

Er i ved at være at være klar til weekend? Det er jeg cirka altid klar til 😄 Carl-Emil er afsted til fastelavn i vuggestuen. Han slap heldigvis hurtigt over sygdommen, men det var nu alligevel dejligt med en hjemmedag med ham igår, hvor han lige kunne slappe lidt af og komme helt til hægterne. Men alle mand i huset er faktisk forkølede og hoster lidt. Måske uundgåeligt i denne tid, men det er godt at vi går mod forår nu. Vi drak en rom-toddy igår, manden og jeg. Ikke just særlig velsmagende, men måske gjorde det godt.

I aften får vi et vennepar på besøg, så jeg skal lige have lavet en stor lasagne, og så har jeg taget et par hjemmebagte flutes op ad fryseren. Så bliver det nem fredagsmad, og det er noget, som børnene også kan spise. I morgen står den som nævnt i mandagens indlæg på brudekjole-prøvning sammen med min veninde. Det glæder jeg mig virkelig til! Og søndag står den på 3 x fødselsdagsfejring ved min storebror, svigerinde og niece oppe nordpå, så weekenden får ben at gå på, men jeg er sikker på, at det nok skal blive hyggeligt det hele. Heldigvis har vi en rolig aften hjemme lørdag, bare os fire.

Jeg tænkte, at jeg ville lave et lille indlæg med nogle ting, som jeg går og drømmer lidt om. Både til mig og til børnene. Jeg er inde i en periode, hvor jeg ikke helt ved, hvad jeg skal gøre ved deres værelser. De er så uorganiserede, og de trænger til lidt kærlig opmærksomhed. Jeg tror, at jeg ryger med i maler-fælden og får malet en væg på begge værelser. Det vil gøre rigtig meget for udtrykket og hyggen derinde. For de bruger faktisk ret meget tid på begge værelser, da vi har opbevaret legetøj derinde – udover i stuen selvfølgelig. Vi rydder jævnligt ud i deres legetøj, for ellers kan man hurtigt blive begravet i det, og noget af det vokser de naturligt nok fra hen ad vejen.

Men her er i hvert fald lidt ting fra min ønskeliste lige for tiden.

535c98c0-0288-4c8a-8ea0-093427120de3

  1. Armbånd. Jeg elsker armbånd. Det skal være nogle, som jeg aldrig tager af, for ellers får jeg dem ikke brugt. Lige nu har jeg 3 på – et fra Anni Lu, et fra Stine A og en helt enkelt guldkæde. Men jeg drømmer om et flot palette af forårsfarver, der skal pryde mit håndled, nu hvor jeg ellers ikke går så meget med smykker til hverdag.
  2. Strømper. Fine strømper med forskellige mønstre, glimmer og farver. Det har jeg virkelig fået en svaghed for. Disse er fra Beck Søndergaard, som laver rigtig mange flotte par til priser mellem 59-69 kroner pr. par. Jeg ved ikke, hvordan kvaliteten er på dem, men jeg skal helt sikkert have bestilt nogle hjem, da de giver en fin detalje til outfittet.
  3. Jeg viste det på Instagram her den anden aften. Dette sæt fra Mos Mosh. Det er modigt i forhold til, hvad jeg ellers går efter. Men printet fanger mig virkelig, og så er de to andre habitsæt jeg har af samme mærke fantastisk i både kvalitet og pasform. Man kan også sagtens bruge delene hver for sig med en enkelt t-shirt eller skjorte til bukserne og jakken kan peppe et ellers ret kedeligt og ensfarvet sæt op. Sådan nogle items mangler jeg i gaderoben. Jeg falder tit for det samme i de samme farver, og det skal jeg prøve at ændre på.
  4. Denne mousse skulle være ret fantastisk til at få ekstra fylde. Jeg er lidt træt af mit glatte, flade hår, som jeg føler jeg skal bruge alskens produkter i, for at det får bare lidt volume. Denne skulle give et virkelig fint løft til håret og så skulle den give det et lidt pjusket beach-hair look, som jeg er ret vild med. Jeg skal helt sikkert prøve at have den købt. I kan finde den her. 
  5. Undertøj. Det er så tiltrængt, og efterhånden som ammetiden er ved at rende ud, så er det også snart tid til at sige farvel til amme bh’er og købe nogle nye fine sæt, der sidder som det skal. Jeg har faktisk lige bestilt lidt undertøj fra Ganni hjem på udsalg – dog kun underdele, da jeg endnu ikke kender min præcise bh-størrelse endnu. Men lad mig sige det sådan, at det er farvel til bryster, hej til strygebræt! Der kommer ikke til at være meget tilbage af dem, men det gør mig egentlig ikke så meget. (Min flade bagdel er en anden ting. Den skal jeg virkelig snart i gang med at arbejde på!) Jeg ønsker mig fine, enkle blondesæt i lækre materialer, og det er bestemt på listen over ny-erhvervelser inden for den nærmeste fremtid.

 

Til børnene har jeg også lidt på listen. De kommer her.

5029ac93-9369-46e7-8191-2df8dee6e57d

  1. Jeg har fået øjnene op for mærket ‘The New’ til Carl-Emil. De laver virkelig nogle lækre styles af en rigtig god kvalitet. Jeg har savnet nogle nye mærker til ham, som er lidt mere drengede med et mere enkelt udtryk eller statement-prints i stedet for billeder af tigre og biler, som han også har en del af i gaderoben. Jeg har allerede købt en bluse hjem til ham fra mærket, og da jeg så hvor smart han var i den, så gik jeg straks ind og kiggede på mere. Det er bare ret småt i størrelsen, så jeg har købt størrelse 3-4 år til ham. Nu er han ikke den største gut, så det er stadig med god vokseplads, men han kan sagtens begynde at bruge den nu. Den grå er faktisk på tilbud lige nu til kun 125 kroner, men i kan finde begge to her. Jeg synes også, priserne er ret fornuftige.
  2. Et dukkehus. Ja, selvfølgelig. Det skal Lily Sofia da have på sit værelse. Jeg har været ved at klikke det hjem flere gange, men jeg må bremse mig selv, fordi det simpelthen er for unødvendigt et køb lige nu. Til gengæld så kan hun ønske sig et til sin 1 års fødselsdag i maj. Så drømmer jeg om at dekorere det med fint tapet eller maling og så skal der ellers flytte små Maileg mus og møbler ind. Jeg ved godt, at det er lidt overkill at betale så mange penge for små mus, men der er bare så mange, der siger at deres piger leger så godt med det – når de når en vis alder selvfølgelig. Jeg bestilte for sjov skyld en hjem i storebror og lillesøster udgaven, og så forstod jeg lige pludselig godt, at folk samler på dem. De er simpelthen så yndige. Carl-Emil er så glad for hans, at den skal ligge ved siden af hans seng i sin lille skotøjsæske og sove. Sødt! Dukkehuset er fra Jollyroom. Maileg musene kan blandt andet købes her. 
  3. Som nævnt går jeg rundt med lidt forskellige ønsker til børneværelserne. Måske i første omgang Lily Sofias, for Carl-Emils er egentlig ret godt fyldt op med legekøkken, skabe, telt, seng og hans lille skrivebord. Lily Sofias derimod er noget mere tomt og trænger til lidt hygge. Hun mangler blandt andet en ny lampe, som giver en svag belysning, og som kan brænde indtil vi går i seng eller når vi putter hende. Jeg har længe haft kig på den fine Vita Carmina lampe i rose farven, men måske ender det med at blive en lille væglampe ved puslepladsen i stedet. Den fine sløjfe-lampe er fra Villavejen, men Ferm Living laver også nogle gode bud på små lamper i forskellige motiver.
  4. Carl-Emil skal have nye støvler her til foråret. Udover sine sneakers, så har han faktisk kun haft støvler fra Angulus indtil nu, for kvaliteten er bare god, og så sidder de rigtig godt på hans fod. Både hans efterårs- og vinterstøvler var derfra. Hans vinterstøvler var med velcro, så dem kan han selv tage af og på nu, hvilket er ret dejligt. Derfor skal han heller ikke have snørebånd i sit næste par, som jeg er ret sikker på bliver Chelsea modellen, som jeg faktisk ikke har prøvet til ham endnu. Enten i sort eller cognac. De kan findes her.  Generelt er det lidt en jungle med fodtøj til børn, og så koster det virkelig også nemt ret mange penge. Men fodtøj er et område, hvor jeg gerne kaster lidt ekstra penge efter det, fordi det betyder så meget, at de går ordentlig i det og har varme fødder. Min mand synes jeg er skør, men ham om det. Jeg betaler jo 😉

Jeg vil ønske jer en rigtig dejlig weekend! Vi blogges ved 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At huske sig selv