Min weekend i billeder

Ebay tip – Cashmere, lidt om overpriser og at betale for et mærke

Godaften kære i,

Igår aftes da hele huset sov, fik jeg et tip om lækre Cashmere tørklæder gennem en kendt person på Instagram. Min finger swipede hurtigt op for at komme til hjemmesiden, for jeg knuselsker cashmeresager og nu hvor det for alvor er blevet koldt, er et stort tørklæde også en daglig accessorie. Da jeg kom til hjemmesiden scrollede jeg lidt rundt og fandt flere gode tilbud på både Cashmere bluser, tørklæder og smykker. Men udvalget af ukendte mærker strejfede mig et øjeblik som lidt besynderlig.

Jeg har handlet en del på eBay. Vil ikke kalde mig en eBay-haj, men jeg kan sagtens finde nogle gode ting derinde til meget billigere penge. Og lad os være ærlige – rigtig mange ting kommer jo fra Kina alligevel. Så at købe direkte hos en forhandler der er geografisk tæt på produkterne og kan købe store mængder hjem til billige penge,  giver en rigtig stor besparelse for os. Så ja, eBay kan være en jungle men også en guldgrube.

Nå, men denne førnævnte hjemmesides produkter gav mig i hvert fald en ide om, at de meget vel kunne være forhandlere af produkter, der bare var bestilt hjem fra eBay. Og det af flere årsager:

1. Der var ingen mærker på produkterne. Hverken på tasker, smykker eller tøj.

2. Det lignede lidt eBay-smykker, hvis det giver mening. De var rigtig fine, men lignede noget, som jeg har set før.

3. De solgte også de populære hårspænder i forskellige afskygninger – men til rimelig høje priser taget i betragtning af, at det ikke var et velkendt mærke. Og hvis der er noget, som der i hvert fald er massevis af på eBay, så er det sådan noget lir til håret.

Jeg nævner ikke nogle navne. Det er unødvendigt, for jeg har ikke bevis på min påstand eller måske nærmere fornemmelse. Men ikke desto mindre puttede jeg nogle ting i kurven – heriblandt disse Acne lignende Cashmere tørklæder, som var på tilbud. Men før jeg trykkede ‘køb’, så smuttede jeg alligevel lige forbi eBay og tjekkede udvalget af Cashmere ud. Det burde jeg måske alligevel have gjort lidt før, for det var virkelig meget billigere end forventet. Kvaliteten kan jeg endnu ikke berette om, fordi jeg har selvfølgelig ikke modtaget dem endnu, men jeg er ikke i tvivl om at det helt sikkert indeholder Cashmere og er rigtig blødt om ikke andet 😉 Der tager jeg i hvert fald gerne chancen. I samme ombæring tog jeg også chancen og bestilte to rullekrave bluser i Cashmere mix til 84 kroner. Det er fra 80,- og opefter, at man betaler told – eller rettere sagt at der er risiko for det, hvis ikke jeg husker forkert, og det er ikke ofte, at jeg bestiller ting hjem over beløbsgrænsen. Jeg har faktisk aldrig oplevet at den blev fanget i tolden, men det kan ske. Men bluserne kan i finde her.  

Jeg bestilte to styk fra to forskellige forhandlere, for så er chancen for at de begge bliver taget i tolden nok lidt mindre. Jeg bestilte en hvid og en i lysebrun/camel. Farverne er altid lidt usikre, men jeg krydser fingre. Den ene var med rullekrave og den anden var denne med lidt høj hals. Den kostede 81 kr, men skulle den ender told, så er beløbet at betale told på ikke så højt.

I forhold til tørklæderne så købte jeg et i mørkegrå og et i navy. Igen fra to forskellige forhandlere, men produktet er vist det samme. Og ja det er en Acne kopi, men igen er jeg heller ikke i tvivl om, at man betaler en rigtig stor procentdel for mærket, når man køber et tørklæde til 1000 kroner. Der er jeg nok lidt farvet af at arbejde indenfor branchen, hvor vi ikke laver tøj i den dyre ende, men derfor ved jeg godt nogenlunde hvad råmetervaren koster. Men tippet vil jeg i hvert fald dele med jer. Og jeg skal nok vise jer indholdet på min story, når den kommer om 3-4 ugers tid vil jeg tro. I kan finde link til tørklæderne her i en masse forskellige farver og de koster 65 kroner inkl fragt i en Cashmere/uld blanding. 

Kan i have en dejlig aften <3

2 kommentarer

  • Cilla

    Uh jeg elsker eBay fund!
    Jeg venter selv adskillige ting med posten, der muligvis rammer min blog – hvis altså de hører “guldgruben” til.
    Jeg må uden tvivl prøve et af de lækre tørklæder – især til den årstid vi rammer ind i nu!
    Tak for tippet! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette

      Jaa også mig!! Jeg har også en masse ting på vej. Det er med at væbne sig med tålmodighed og man glemmer ofte helt hvad man har bestilt 😀 Håber tørklæderne er ligeså fine i virkeligheden. Selv tak <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend i billeder