Om sociale medier - bagsiden af medaljen, loyalitet og om at være sig selv

Min weekend i billeder

Ligget pt på sofaen under dynen. Fik pludseligt ret ondt i maven i formiddags, men heldigvis er det som om, at det nu er på vej væk. Måske efter den Macdonalds menu med burgere, pommes og milkshake som jeg lige har indtaget.

Simon er hjemme igen. Har jo været alene med børnene det meste af weekenden, og det er egentlig gået godt nok. Det er lidt hårdt, bevares. Især fordi de har været rigtig dårlige til at underholde sig selv, så jeg har været på picnic 100 gange i et mørkt walkin, serveret snacks en masse og leget futtog kl.8 i morges stadig iført morgenkåbe og striksokker. Men det har været fint. Dejligt med god tid til hjemmenusseri, pandekagebagning og årets første pebernødder.  Og de lange morgener. Det jeg holder allermest af ved weekenden.

Vi har været nogle lummerrøve og brugt 95% af tiden indendørs. Det har været gråt og koldt og selvom vi har været et kort smut udenfor begge dage, så er børnene hurtigt blevet lidt kolde, mig inklusive og vi er trukket indenfor oven i den lune stue. Det samme er vist planen for resten af søndagen, inden en ny uge kalder.

Den har stået på lune striktrøjer og hyggetøj, bare tæer under tæpper og pandekager og pebernødder til frokost. Jeg vil gerne have at mine børn får ordentlig mad, men vi har også holdt weekend og har fået masser af snacks, fredagsslik og varm kakao. Det kan jeg også finde på at give dem en tirsdag, hvis jeg har lyst. Det hele handler vel om balance, og så længe de også får ordentlig mad, så får de også lov til de mere usunde sager.

Apropos usundt, så var det her også min frokost i dag. Og jeg nød hver en mundfuld.

Igår aftes da børnene var puttet havde jeg god tid til at nusse rundt med ansigtsmaske, neglelak og prøve mit nye makeup fra Rodial. Jeg elsker faktisk at alene hjemme om aftenen. Plejer at sove ret uroligt, når jeg er alene hjemme med børnene om natten, fordi jeg på en måde er lidt på vagt. Vi bor trods alt på landet uden naboer inden for rækkevidde. Jeg er dog blevet bedre til det, men det er som om jeg går sådan lidt i survival mode og beskyttelsesmode, fordi jeg er den eneste til at passe på de små. Skørt, men sandt. Carl Emil vågnede i nat nogle gange, og jeg tog ham til sidst med ind i seng. Så havde jeg ham ved min side resten af natten og Lily Sofia i værelser ved siden af. Tæt på.

Og så fik jeg min første Black friday pakke ind ad døren bl.a. Med en ny hue, som straks er taget i brug. Tror den bliver et hit! Og jeg har allerede luret på samme model i flere farver, så jeg har lidt at skifte med. Et godt julegaveønske!

Ønsker jer en fortsat rigtig dejlig søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om sociale medier - bagsiden af medaljen, loyalitet og om at være sig selv