Busy week

En lille svaghed

Jeg elsker neglelak. Det er bare en af de små hverdagsglæder at have en fin farve på neglene. Jeg tager som regel nyt på et par gange om ugen, og desværre har jeg ikke et magisk tip til, hvordan man får sin neglelak til at holde længere. Udover selvfølgelig at prøve at file sine negle lidt, så de ikke flosser i kanterne, og så at man bruger en base- og topcoat. Sidstnævnte også for at passe lidt på neglene. Jeg har som regel min lak på i 2-3 dage, hvorefter jeg så prøver at holde 1-2 dages pause. I mellemtiden bruger jeg en gennemsigtig lak, der styrker mine negle.

Mine yndlingsfarver er helt sikkert de orangerøde og så rosa/pudder/beige toner. Jeg har lidt en svaghed for at bestille nye neglelakker, der mere eller mindre minder om hinanden – bare fra forskellige mærker. Jeg bruger lige nu primært lak fra Essie, Maybellines ‘Super stay’ serie samt Rimmels ‘Supergel’. De er nemlig alle rigtig nemme at lægge og så dækker de godt.

Farverne på billedet hedder følgende fra venstre mod højre:

  1. Rimmels ‘Darling Dahlia’ – en super flot rød farve.
  2. Rimmels ‘Cocktail Passion’. Lidt mere koralfarvet.
  3. Essie ‘Ole Caliente’ Denne må være min yndlingsfarve. Jeg tror, at jeg har genbestilt den 4-5 gange.
  4. Essie ‘Peach Daquiri’ – også en jeg har bestilt flere gange. Den er rigtig flot i farven. En lidt koralrød, der især er et hit om sommeren.
  5. Rimmels ‘ Soul Session’ – en meget nude farve.
  6. Essie ‘Lady Like’. Den har et støvet lilla skær, som jeg er vild med til hverdag.
  7. Maybelline ‘ Beige touche’ – en lidt mørkere beige/lilla.
  8. Maybelline ‘Nude Rose’. Min favorit blandt de pudderfarvede nuancer.

Jeg bestiller alle mine neglelakker hos Luxplus. Essie lakkerne koster ret fast omkring 36 kroner, Rimmel og Maybelline cirka 30 kroner. Så det er altså ikke alverden. Nogle af dem er dog udsolgt derinde lige nu, men de får ret jævnligt fyldt op, og ellers så er der helt sikkert lignende farver, der kan friste.

I fredags fik jeg lavet shellac inden weekendens bryllup. Det holder i i hvert fald 2 uger.

Jeg bruger en basecoat fra OPI og af samme mærke bruger jeg også denne gennemsigtige neglelak, som er med til at styrke neglene. Den giver neglene en smule skinnende effekt, og jeg bruger den altid imellem mine farvede lakker. Jeg tror, at jeg næste gang til prøve denne OPI lak, som har samme styrkende egenskab men med en smule lyserød farve i. To fluer med et smæk! Jeg slutter altid af med denne topcoat fra Seche Vite, som jeg har købt på Ebay efter flere anbefalinger. Den er virkelig god og anbefalelsesværdig. Den er nem at lægge, den glatter nærmest den farvede lak ud og så sørger den for at lakken tørrer hurtigt, hvilket er perfekt til en som mig, der ikke har den største tålmodighed med at lade det tørre af sig selv 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy week