En efterårsferie der lakker mod enden

Mine bedste hårprodukter

 

Mit hår er ret glat og fint i det. Jeg har heldigvis ikke mistet hår under graviditet og amning. Tværtimod er der nok kommet lidt nyt til, så jeg har fået de famøse små irriterende ammetotter, der vokser lidt ud hvor det passer dem 😉 Men det som jeg leder efter er produkter, som kan give mig volume, for ellers er mit hår virkelig svært at få til at sidde nogenlunde ordentligt. Jeg er jo en hestehalepige til fingerspidserne. Primært fordi jeg ikke har særlig meget tid om morgenen. Der foretrækker jeg at sove det længere. Men en pæn hestehale eller knold kræver også lidt fylde for at den sidder pænt.

Jeg vaskede i mange år mit hår hver evig eneste dag. Det slider selvfølgelig rigtig meget på det, men jeg elsker duften at nyvasket hår. Men det betyder jo også, at det bliver fedtet efter bare en enkelt dag. Det er så der hvor den fantastiske tørshampoo kommer ind i billedet. Jeg har brugt denne fra Batiste i flere år og den er simpelthen fantastisk. Både prisen og effekten af den. Jeg har vist prøvet alle fra Batiste, men denne er mit 2-i-1 produkt, fordi den samtidig gør, at jeg ikke behøver at bruge andre volumeprodukter. Jeg vasker mit hår cirka 2-3 gange om ugen i disse produkter fra Redken. De gør, at mit hår ikke bliver helt fladt selvom det lige er vasket. Og så elsker jeg virkelig duften. Det betyder altså også noget for mig. Jeg vasker tit mit hår to gange for at sikre mig, at produkterne er vasket helt ud. Slutter af med balsam imens jeg lige vasker krop og ansigt. Jeg prøver at få brugt en god hårkur mindst et par gange om månedet. Mit hår ville helt sikkert have godt af det en gang hver uge. Denne fra Olaplex er virkelig effektiv og giver virkelig både fugt og styrke til håret. Den kan helt sikkert anbefales, også selvom man ikke har fået de første par Olaplex behandlinger hos en frisør.

Når mit hår er vasket putter jeg ind i mellem skum i håret. Denne fra Tigi er virkelig god! Enten føntørrer jeg håret bagefter, eller også så snor jeg det op i en knold eller fletter det, så jeg vågner op med lidt struktur eller bølger næste morgen. Den giver virkelig et godt hold til håret, så man ikke behøver at bruge hårlak. Det bruger jeg egentlig ret sjældent, men når jeg gør, så bruger jeg denne fra Sexy Hair. Jeg kan ikke lide de hårlakker, som gør håret helt stift. Denne giver det hold, men det både føles og ser stadig naturligt ud. Det kan jeg bedst lide.

Måske kunne i bruge til det til inspiration. Jeg er jo en værre produkthaj i forhold til at prøve nye produkter af, men disse har jeg bestilt ad flere gange, fordi de virker for mig. Jeg bruger naturligvis også altid en hårolie, når jeg har været i bad, men den køber jeg lidt efter, hvor der er tilbud. Jeg har linket til produkterne nedenfor, hvis i skulle få lyst til at læse lidt mere om dem. Jeg handler jo stort set alle mine hårprodukter ved Luxplus, fordi der er så mange penge at spare derinde på mange af de gode mærker. Det kræver blot at man er medlem derinde og betaler et månedligt abonnement på 89 kroner. Det var bare et lille tip 🙂

REDKEN shampoo / REDKEN balsam / Tigi hårmousse / Sexy Hair hårlak / Olaplex kur / Batiste tørshampoo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En efterårsferie der lakker mod enden