En rejse, en oplevelse, lidt om savn og sygdom

My secret obsession

Jeg har fået en ting med undertøj. En lille fascination eller afhængighed, om man vil. Men det er ikke bare undertøj i al almindelighed. Det er nemlig Love Stories, som jeg har kastet min kærlighed efter. Jeg købte mit første sæt derfra for et års tid siden, og med tiden er der kommet mere og mere til. Jeg har netop modtaget Den rosa og den mørke blonde bh og leopard-trusserne, som jeg har tilføjet samlingen. Efterhånden skiller jeg mig ligeså stille af med det gamle undertøj, som trængte til en udskiftning især da jeg stoppede med at amme. mine bryster er virkelig små, så derfor har jeg ikke behov for støtte i mine bh’er og jeg er heller ikke vild med at bruge nogle med fyld eller bøjle i. Og g-strenge er nærmest ikke eksisterende i min undertøjsgaderobe efterhånden.jeg synes hverken det er særlig pænt til mig eller behageligt. Komfort frem for alt – men på den virkelig pæne måde!

Love Stories undertøj er dyrt, synes jeg. Det koster som udgangspunkt omkring 500 kroner for en bh og 300 for underdele. Når det så er sagt, så kan jeg efter rigtig mange gange vask ikke se antydningen af slid. Det holder bare. Både i pasform og kvalitet. Jeg køber sjældent i sæt, men mixer det derimod på kryds af tværs af farver, mønstre og kvaliter. Det er som om, at det på en eller anden måde alligevel passer sammen. Eller også er det bare fordi det hele er pænt 🙂 Jeg holder ofte øje med, hvornår det kommer på udsalg, hvis der er et særligt sæt jeg har øje på. Og så køber jeg det der. Generelt kan man altid finde det på tilbud på enten Boozt eller Zalandos hjemmeside, så der er lidt penge at spare. En del af disse styles på kollagen er på udsalg her. Jeg bestilte for første gang hjem fra Love Stories egen hjemmeside for nogle uger siden, og så vidt jeg husker kørte de 40% på den tidligere kollektion, så det kommer altså ned i et helt andet prisleje. I forhold til størrelse, så ligger i i størrelser 1-2-3 og ‘+’ i skålstørrelse. På deres egen hjemmeside kan man se hvilke størrelser man skal vælge. Jeg har både størrelse 1 og 2 i mine sæt, og jeg vil sige at det måske er en anelse til den lille side. Så hellere en størrelse op end ned.

Lige nu drømmer jeg om en bikini derfra og også en badedragt mere end den jeg har i forvejen. Men jeg holder mig i skindet. I hvert fald ind til i sommer. Jeg drømmer også lidt om et pyjamassæt. Drømme er der nok af, pengene – not so much 😉

Menanbefalingen skal videre til jer. Det her er kvalitetsundertøj der er virkelig, virkelig pænt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rejse, en oplevelse, lidt om savn og sygdom