Skal min dreng være Askepot?

En shoppefri marts

Kære læsere.

Så blev det søndag igen. Vi er godt hjemme efter en hyggelig weekend i sommerhus med svigerfamilien. Ude godt, men hjemme bedst. Nu skal der ordnes lidt vasketøj, der er handlet ind og ellers skal vi bare hygge os hjemme inden en ny uge. Vi er alle ret godt ladet op efter en masse afslapning og god mad. Carl-Emil har haft lidt feber, så en rolig weekend har helt sikkert været tiltrængt for ham. Han er i hvert fald næsten på toppen igen, så han er klar til fastelavnsfest i børnehaven i morgen.

Vi har faktisk en del planer her i marts måned. Men det kan jeg jo skrive om i et andet indlæg. Dette indlæg skal nemlig handle om noget helt andet, og det er at jeg har lavet en aftale med min kære kollega om, at denne måned skal stå på ingen shopping. Til jer der har læst med et stykke tid eller følger med på min Instagram ved jo godt, at jeg godt kan lide at shoppe. Det er ikke nogen hemmelighed. Det er primært tøj, hudplejeprodukter og makeup som jeg kaster penge efter. Og så selvfølgelig tøj til børnene. Men der skal selvfølgelig også være en mening med galskaben. Der går faktisk ikke en måned uden at jeg shopper. Det er helt sikkert primært online shopping, som er min svaghed. Det er bare så nemt at sidde hjemme fra sofaen og trykke ‘køb’. Jeg er blevet bedre til at overveje min køb, men lige nu står jeg også med en fyldt garderobe og er fyldt toiletskab, så jeg mangler virkelig ingenting. Derudover skal jeg også rydde ud. Jeg skal have brugt op af mine produkter, og jeg skal lære at bruge det jeg har og smide det væk, som jeg ikke bruger, så denne måned er bare en lille personlig udfordring til mig selv. Jeg er generelt god til at få solgt ud af min garderobe, men jeg er jo lige så god den anden vej til at fylde den op igen. Det er helt sikkert farligt, at jeg både arbejder med tøj og at jeg følger en masse profiler med mode- og makeup. Der er daglig inspiration, men der er selvfølgelig også daglige fristelser. Der må jeg simpelthen lige tage mig sammen 🙂

Nu er det jo ikke de helt vilde designer køb, som jeg gør mig. Jeg kan godt lide god kvalitet, men jeg kan lige så godt lide at gøre et godt udsalgskup. Men lige nu har jeg brug for, at jeg tager en måned hvor alle pengene går til opsparing, og at jeg forhåbentlig kan få lært, at skære lidt ned for alt det shopping. Det er jo ikke noget stort problem. Det vil sige, jeg bruger jo ikke penge som jeg ikke har. Men derfor køber jeg selvfølgelig alligevel ting, som jeg har i bund og grund ikke har brug for. Eller som jeg i hvert fald godt kunne have undværet. Så ja. Det er en lille udfordring til mig selv. Og det skal jeg nok klare. Selvfølgelig bliver jeg fristet, men jeg skal nok klare den her måned og komme ud på den anden side med en anelse bedre samvittighed 😉

Jeg bestilte lidt tøj i slutningen af februar måned, som kommer med posten i næste uge. Men derudover er det slut. Det her ryger i hvert fald ikke med i marts budgettet. Så nu ved I det. Nu er det sagt og skrevet højt og tydeligt, og det er vel egentlig også en ret god grund til at holde mig selv lidt ekstra i ørene!

Kan i have en rigtig dejlig søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal min dreng være Askepot?