Energi og overskud i hverdagen

Weekend mode

En dejlig lørdag lakker mod enden. Godt vi stadig en søndag tilbage, inden den nye uge kalder. Vi har haft en rigtig dejlig dag med familien. Med brunch og kage i lange baner. Min mave er helt fyldt op, så aftensmaden kommer vist bare til at stå på et stykke rugbrød for mit vedkommende og en frysepizza for min mands. Måske vi endelig får taget os sammen til at få set et afsnit eller to af ‘Bedrag’ som vi er ret langt bagefter med. Det er den eneste serie, som jeg rent faktisk følger med i, og jeg er ret stor fan.

Vi var først hjemme sidst på eftermiddagen, og så gik vi direkte i haven og nød de sidste solstråler og forårstegn. Simon giver den gas med orangeriet og det samme skal han i morgen. Det skrider fremad. Men jeg fik leget med børnene, gynget, kastet sten i søen i baghaven. Aftensmaden stod på havregrød efterfulgt af et langt karbad. Nu er der kysset godnat og de er sendt afsted i drømmeland – trætte efter en dag med en masse aktivitet. Jeg har lige fået handlet ind til i morgen, hvor vi får søde venner på besøg til morgenmad ved 8-9 tiden. Intet vildt – de medbringer hjemmebagte boller og vi serverer lidt æg, bacon og frugt og hygger et par timer. En god start på søndagen.

Og så skal resten af weekenden bare stå på en masse frisk luft, fordi temperaturerne endelig er gået et lille nøk opad og solen kommer mere og mere frem. Det kan tydeligt mærkes på børnene, der nu gerne vil med ud i haven og på legepladsen, og termotøjet kan så småt tages i brug med en strik under. Der skal ordnes det sidste vasketøj, gøres lidt rent. Læses bøger og slappes af. Alt sammen i et helt roligt søndagstempo, som passer alle mand. Jeg elsker de her weekender uden de store planer. Eller i hvert fald hvor planerne omhandler hygge og familietid. Dem er jeg vild med. Og det lader lige os alle op til en ny uge.

Vi skal for første gang prøve måltidskasser i næste uge, så det bliver leveret mandag. Det bliver spændende at prøve. Jeg er inde i en god periode med madlavning og nyder egentlig at stå i køkkenet igen og prøve lidt nye opskrifter af efter en lang periode hvor det har været nemme løsninger eller medbragt mad fra arbejde. Det frigiver jo en del tid, men omvendt så elsker begge børn egentlig at være med i køkkenet, og selvom det selvfølgelig godt kan blive en anelse kaotisk at have dem med, så hygger vi os også med det. Går i gang i god tid, så de kan deltage og få lov til at være med i det. Smage på grøntsagerne, putte i skåle og røre rundt. Carl Emil er stadig meget selektiv med sin mad, men grøntsager er heldigvis nemt at få i ham. Bare han kan se hvad han spiser. Lily Sofia er stadig altspisende og har en virkelig god appetit. Endnu en side af dem som virkelig er forskellig 😉

Nå. Jeg vil smøre mig lidt mad og hoppe på sofaen med min mand. Kan i have en dejlig aften og nyd resten af weekenden <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Energi og overskud i hverdagen