En shoppefri marts

Den perfekte farve og en kærkommen weekend

Så er det fredag efter en virkelig travl uge! Så jeg ser frem til en ret rolig weekend med vennebesøg i morgen aften og en hyggelig fødselsdagsbrunch søndag. Jeg har planer om at lave en bagt risotto med svampe og bacon, kylling og hjemmebagt brød til. Og måske en lille dessert. Bage en kage eller lave en portion hjemmelavet is.  Jeg har egentlig lyst til at stå lidt i køkkenet i morgen. Tage børnene med om og handle og så forberede lidt i løbet af dagen. Simon skal vist arbejde i orangeriet det meste af dagen. Sådan foregår de fleste weekender, når vi er hjemme. Det kan godt være lidt hårdt at skulle have børnene en del selv i weekenden. Ikke fordi jeg ikke kan finde på noget at lave med dem eller klare dem selv. Mere fordi det bare er rart at være 4. Og ja, selvfølgelig er det også rart at kunne handle selv eller gå en tur alene med hunden. Men pyt, det skrider fremad med byggeriet og det bliver så dejligt at kunne nyde forårssolen derude. Lidt ligesom at få en ekstra stue.

Børnene har fået deres fredagsslik, som jeg blandede på hjemvejen. Jeg fik også lige købt et par fødselsdagsgaver til søndag og lidt tøj til børnene. Selvom jeg egentlig ikke må shoppe denne måned, så stod jeg pludselig i morges med en halvtom tøjskuffe til begge børn. Især Carl Emil bruger virkelig meget skiftetøj de her regnvejrsdage, fordi de bliver våde. Så med tre sæt ekstratøj deroppe og et par våde sæt med hjem retur hver dag, så tynder det ud i tøjet. Jeg vasker vel cirka hveranden dag de her dage. Lily Sofia ligger lige mellem størrelse 86/92 og hun har faktisk været i størrelse 86 i næsten 9-10 måneder, så der er en god portion tøj, der har måtte lade livet undervejs på grund af huller, slid og lidt for lange pletter. Og så går jeg mere og mere væk fra bodyer, som jeg næsten har solgt helt ud af, smidt ud eller til genbrug, og så bruger jeg bluser i stedet med en ærmeløs body under. Så ja, de fik lidt nyt hverdagstøj.

I aften skal vi bare se en film og spise fredagsslik. Carl Emil var åbenbart faldet i søvn ind over Ipaden i eftermiddags, så han fik sig lige en time på øjet og falder nok derfor først sent i seng. Journal 64 er endelig kommet ud, så den skal vi vist se – Simon og jeg. Så må han se Snehvide eller hvad han har lyst til sammen med os 😉 Lad os håbe de sover lidt længe i morgen. De er ikke til at drive op om morgenen for tiden, men det skal nok passe, at de så ikke sover særlig længe i morgen. Men vi kan altid håbe.

Nå, men egentlig ville jeg også lige vise og fortælle jer, hvad de neglelakker som jeg oftest får spørgsmål om hedder. Jeg bruger primært røde eller rosa/lyserøde nuancer på mine negle, og det er sjældent at jeg ikke bruger neglelak. Synes det gør ret meget med en fin farve på neglene. Så her kommer mine favoritter. Som i kan de har flere nærmest samme nuance. Jeg skifter som regel hver 2/3 dag alt afhængig af hvor længe de holder. Men jeg hader, når det begynder at skalle af, og jeg vasker ret ofte hænder, så det holder sig sjældent pænt særlig længe. Jeg bruger altid både base-og topcoat. Førstnævnte for at beskytte mine negle og så bruger jeg en topcoat der tørrer lakken hurtigt, fordi min tålmodighed måske ikke er allerstørst når det komme til at vente på, at mine negle tørrer 😉

Men her er farven fra venstre mod højre:

1. Essie ‘Ole Caliente’. Den har jeg efterhånden brugt et par år og køber igen og igen. Bestiller den faktisk på eBay, da jeg er i tvivl om de  stadig findes i fx Matas. Men mener den koster omkring 50-60 kroner på eBay, så ingen told.

2. Essie ‘Peach Daiquiri’. Også en virkelig flot rød farve, som jeg ofte får spørgsmål omkring. Den kan købes hos Luxplus til 36 kroner. 

3. Rimmel supergel i farven ‘Darling Dahlia’. Dækker super godt og elsker farven! Den kan fåes på luxplus til 30 kroner. 

4. Essie ‘hear me aurora’. En dybere rød farve som er super flot her i det stadig vinter/efterårslignende vejr. Den kan fåes i Matas lige her. 

5. Sidst men ikke mindst Maybelline superstay, som jeg faktisk har i ret mange farver. Det er en lak med en lidt større børste, der dækker rigtig godt. Ofte er et enkelt lag nok. Farven hedder ‘Rouge Passion’. Kan desværre ikke lige finde den på danske webshops, men den kan helt sikkert søges frem.

Kan i have en rigtig dejlig fredag aften og weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En shoppefri marts