Den perfekte farve og en kærkommen weekend

Ebay tips

Han er kommet

Så er det allerede en uge siden jeg sidst fik lavet et indlæg. Min aktivitet foregår primært på Instagram, fordi det er så ligetil og så aktuelt lige at vise lidt hverdagsglimt eller dele nogle gode tips. Faktisk synes jeg det føles som om det er mandag og fredag hele tiden. Ugerne flyver afsted, og jeg prøver virkelig at nyde hverdagene også. Jeg er ikke en af dem, der bare lever for weekend. Jeg holder egentlig også ganske meget af hverdagen.

Nå, men i dag ville jeg dele lidt eBay tips med jer. Jeg har brugt eBay i rigtig mange år, men kun i perioder. Hvis jeg ser noget, som jeg gerne vil eje, men som jeg ved kan koste en brøkdel hvis jeg bestiller det over eBay. Så det er oftest småting jeg køber og sjældent køber jeg over 80 kroner, som er grænsen for, hvornår der er risiko for told. Jeg kigger oftest efter lidt fint hårpynt eller smykker, neglelak fra Essie og Opi, og så finder jeg også lidt sjovt legetøj til børnene ind i mellem. Næste gang skal jeg være tidligt ud med pakkekalendergaver og få bestilt nogle ting hjem fra eBay, for der er mange søde små ting, som koster en slik og passer perfekt til kalendergaver. Jeg har fx købt klistermærkebøger, små hånddukker til at fortælle eventyr, spil, hårelastikker osv. Det kan jeg lave et andet indlæg om, hvis der er interesse for det?

Nå, nu til dagens eBay fund.

1. De populære perlehårspænder fåes i massevis til 10-15 kroner. Jeg har klikket nogle hjem, men jeg ejer også nogle fra danske webshops. Der er lidt forskel på kvaliteten på især de spænder, der skal ‘klikkes’ på. I hvert fald dem jeg her prøvet. Men de er stadig virkelig fine. I kan finde et link til dem her.

2. De såkaldte ‘eyepatches’ er også blevet populære. De kan mindske mørke rander og hævelser under øjet og føles bare rart. Jeg så disse hos tippet.dk som deler massevis af eBay fund. Der er 60 patches i denne bøtte, og de har fået rigtig gode reviews. De koster omkring 60 kroner og kan findes her.

3. Det er denne Essie lak jeg snakkede om i forrige indlæg. Nok min absolut yndlings røde farve, som jeg har brugt i flere år. Kan ikke finde den i Danmark mere, så jeg bestiller den over eBay her.

4. Et lille fint seashell armbånd til næsten ingen penge. Fåes i en masse forskellige farver, men jeg valgte det i lys. Tænker måske at bruge de om anklen til sommerbrune fødder i sandaler. I kan finde det her.

5. Mizon sheet masker kender i måske i forvejen. De kan i hvert fald købes i Matas. Nogle elsker sheet masker, andre gør ikke. Personligt er jeg nok lidt midt i mellem. De er sgu lidt upraktiske, men også rer sjove. Og virkningen af dem er gode. De giver en masse fugt, alt afhængig af hvilken slags man vælger selvfølgelig. Men her kan man altså finde 5 stk til knap 60,- Og det er rigtig billigt, så den klikker jeg nok lige hjem til at have liggende til en selvforkælelsesaften.

6. Guasha og jaderuller er blevet ret populære. Jeg ejer begge dele, men er ikke så god til at få dem brugt nok. Men ikke desto mindre skulle de jo være virkelig gode til at få gang i blodcirkulationen og give mere glød. Den skulle også være god til at mindske hævede øjne og gå gang i celledannelsen. Der findes en masse forskellige slags og man kan jo undersøge hvilke behov man har og så vælge derefter. De har i hvert fald nogle gode priser på eBay og i kan finde dem her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte farve og en kærkommen weekend