Om søskendekampe, energiniveau og at trække stikket

En hudstatus og produkter fra Skincode

Jeg har omtalt de her produkter på min Instagram, men egentlig fortjener de også et indlæg her på bloggen. For de kan noget, og jeg er vild med at prøve nye mærker af, som har en god effekt på min hud. Status på min hud lige pt er at jeg ikke får helt så vilde udbrud for tiden. 7-9-13, men sådan har det været de sidste par uger. Jeg tror, at det er fordi, at jeg har fundet nogle produkter som kan holde det lidt nede. Mere om dem i et andet indlæg. Men status er også, at jeg desværre har fået en del ar. Jeg har et gavekort liggende til en ansigtsbehandling, og jeg har planer om, at det skal startes ud med en hudkonsultation og en snak om, hvordan jeg kan komme dem til livs. For de har været der et par måneder efterhånden og ja, det er fordi jeg har været en pilfinger! Men måske er der brug for at få lidt kyndigere folk sat på opgaven, selvom jeg selv kan gøre lidt ved at bruge min dermaroller og A-vitamin. Tror jeg skal have fat i en 100% A vitamin fra Raz spa. Den skulle også været ret fantastisk mod ar. Ellers er min rosehip olie fra Pai også god, og så overvejer jeg faktisk også at prøve med bio-oil lokalt på de udsatte områder.

Men i forlængelse af ovenstående, så købte jeg natcremen fra Skincode for nogle uger siden. Den udgave der hedder ‘Cellular Night refine and repair’ som skulle hjælpe huden med at regenerere sig selv i løbet af natten, og dermed kunne fremme helingsprocessen i huden og forhåbentlig mindske mine ar. Og den har jeg startet op på denne uge og troligt brugt hver aften. Den er rimelig let i konsistensen, men giver lidt en balm-lignende fornemmelse på huden. Den er virkelig fugtgivende og min hud er rigtig glad for den! Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge den hver nat og se om ikke den kan være med til at mindske de ar, som egentlig er min største udfordring lige nu. Jeg ved godt, at prisen for nogle er lidt afskrækkende, men den er altså virkelig drøj i brug og jeg kan garantere at jeres hud bliver vild med den. Og så er der endda en god rabatkode nederst i indlægget 😉

Fugtmasken fra Skincode ‘cellular Extreme moisture mask’ er helt sikkert også en anbefaling værd. Jeg ville nødigt undvære mine fugtmasker, og hvad angår tør hud, så er det faktisk noget, som jeg sjældent døjer med, efter jeg har fået fokus på en masse fugtgivende produkter i min hverdagsrutiner. Fugtmaske bruger jeg flere gange om ugen. Både som en overnight treatment, hvilket man også kan bruge denne til, og også efter brug af dermaroller eller peeling masker, hvor jeg føler min hud har brug for en portion ekstra fugt. Den her indeholder en masse antioxidanter og er virkelig let i konsistensen. Den føles faktisk lidt kølende på huden, når man tager den på, så kunne også forestille mig hvor fantastisk den ville være efter en dag på stranden til sommer. Den kan virkelig anbefales hvis i har tør hud. Også som en overnight maske.

De sidste produkter er modtaget til test – nemlig håndcremen og en lip balm. Begge dele skulle holde fugt op til 24 timer, og jeg bruger dem begge dagligt uden at opleve at det gør mine læber eller hænder afhængig af mere, så jeg er ret sikker på, at det er fordi produkterne holder min hud fugtet rigtig længe. Især lip balmen er blevet en stor favorit hos mig. Den føles smørblød på mine læber og til 89 kroner for denne og 109 kroner får håndcreme får man virkelig to lækre produkter til en god pris.

Og, og, og.. Skincode vil gerne tilbyde jer en rabatkode på 20% med koden ‘SKINCODE20’. Der findes produkter til enhver slags hud, og jeg kan varmt anbefale mærket. I kan finde alle produkter her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om søskendekampe, energiniveau og at trække stikket