Kære Dagbog, kære søndag

Hudanalyse, nye rutiner og kosmetisk akupunktur

//Sponsoreret behandling //

Glædelig skærtorsdag,

Påskeferien er sparket i gang og i dag har vi alle fire holdt fri sammen. Vi startede dagen med at køre ud for at få købt planter og oliventræ, krukker og krydderurter ud til orangeriet. Og lidt små nye blomster til terrassen. Der er vist mange, der er i haven her i påsken med det fantastiske vejr, som påsken byder på. Nu er der i hvert fald lidt mere grønt og farverigt hjemme ved os, og det gør glad!

Vi nåede hjem og fik et hurtigt stykke rugbrød, inden jeg satte mig i bilen og kørte mod Gram. Jeg skulle nemlig hjem til Mette fra Instagram og bloggen @makeeverythingup. Derudover har hun egen klinik og webshop på gettheglow.dk, og hun forhandler rigtig mange af mine favoritmærker hvad angår hudpleje. Derudover har hun også stor andel i, at jeg er begyndt at gå op i min hud og sætte mig lidt mere ind i, hvad jeg egentlig har brug for af produkter med de udfordringer jeg nu engang har.

Jeg har skrevet dette indlæg tidligere omkring hvordan min hud har opført sig de seneste år. Efter p-pille stop, graviditeter, amninger og efterfølgende hormonspiral, så har jeg måske været i en form for hormonel ubalance i min krop, og det er kommet til udtryk i mit ansigt. Jeg har aldrig haft akne eller store problemer med uren hud, men det er desværre lidt hvad der er sket. Og med mine urenheder er der også medfulgt ar, fordi jeg ganske enkelt er en pilfinger. Det er jeg blevet bedre til at lade være med, men min hud trængte uden tvivl til en dybderens, noget ekstra kærlighed og ikke mindst lidt god vejledning til, hvad jeg gør rigtigt i mine rutiner og hvad jeg måske skal ændre på. Jeg har de seneste måneder købt nogle produkter hjem, som uden tvivl har gjort, at mine udbrud er nede på et langt mere acceptabelt niveau. Jeg får nok ikke fejlfri porcelænshud, men det er heller ikke mit mål. Jeg vil bare gerne være rimelig glad og tilfreds, når jeg står op om morgenen og at min makeup ikke bliver en maske og ikke et skjul for, hvordan man hud ser ud uden.

Så ja, efter at have skrevet med Mette, så blev vi enige om at jeg kom forbi hendes klinik og fik en hudkonsultation og efterfølgende behandling. Allerede det i sig selv er en kæmpe fordel i stedet for at man forudbestiller en behandling, som måske ikke er den rette for en. Jeg blev lagt dejligt til rette under et tæppe og til lyden af fuglefløjt og rolig musik, mens Mette lige fik kigget på min hud.

Min hud er kombineret. Det vidste jeg nok godt i forvejen. Jeg får oftest udbrud ved kæben og panden, hudorme i T-zonen og lidt tørre kinder. Og så trænger mine øjenomgivelser til lidt kærlighed. Jeg synes egentlig, at jeg giver  min hud rimelig meget fugt i form af masker og sera, men jeg skal i gang med at bruge min Rosehip Olie fra Pai noget mere. Jeg har ikke været så god til at bruge olie om natten, men det er altså en god ide når man har tendens til tør hud, og netop denne olie med hybenkerneolie, antioxidanter og bl.a A og C vitamin er rigtig effektiv ved ar, solskader, fine linjer og til at give liv til huden – udover masser af fugt! Men i hvert fald skal jeg i gang med at bruge olie om natten i hvert fald hveranden aften, så det har god tid til at trænge ind og arbejde hele natten.

Tilbage til behandlingen, så fik jeg først en diamantpeeling af huden. Det er en helt smertefri behandling, der fjerner de døde hudceller og øger kollagendannelsen i huden ved hjælp af en lille sugekop. En behandling som alle har brug for uanset hudtype, og huden føles dejlig opstrammet bagefter. Bagefter fik jeg en frugtsyremaske på, som er rigtig god til mine tilstoppede porer og urenheder og giver samtidig masser af glød. Det prikker lidt i huden, men jeg er vant til at bruge masker med syre, og min hud reagerer godt på dem. Jeg elsker jo min Oskia renaissance mask, som jeg flittigt anbefaler alle. Især har den gjort en stor forskel for min urene hud og mindsket de større udbrud jeg tidligere har haft. Alle pengene værd og jeg lover i vil elske den, hvis i ikke allerede har prøvet den. Den renser porerne i dybden og giver masser af glød.

Og så gav Mette mig selvfølgelig en dybderens. En knap så behagelig del af behandlingen, men på en måde også ret rart, fordi jeg godt vidste at det var tiltrængt og fordi jeg havde været lidt forsigtig med at trykke i mine bumser af frygt for flere ar. Derfor er det lidt mere trygt, når en prof klarer den del 😉 Man vil altid blive lidt rød efter sådan en omgang, og det var jeg selvfølgelig også. Men allerede her til aften er det betydeligt mindre. Jeg har ladet min hud få helt ro. Ikke brugt makeup, taget solcreme på da jeg var udenfor og drukket masser af vand. Jeg har renset her til aften renset let med lunkent vand og en micellar water og påført serum og min olie. Min hud har virkelig fået masser af glød efter dagens behandling og føles dejlig fugtmættet.

Jeg fik også kosmetisk akupunktur. En for mig ny og endnu ikke prøvet behandling, som jeg er spændt på resultatet af.  Det har forskellige gode egenskaber at bruge akupunktur. Det har lidt samme effekt som fx BOTOX og restylane, men det er selvfølgelig bare en naturlig måde at behandle på. Jeg fik små nåle sat forskellige steder i ansigtet, i hovedbunden og en i hver hånd. Jeg har generelt tendens til at spænde lidt for meget. Og det er også derfor, jeg tit har hovedpine er jeg sikker på. Og det kan akupunkturen også hjælpe med – at afstresse og skabe ro og balance i krop og hud. Men i forhold til den kosmetiske del af disse nåles virkning, så fik jeg sat nåle langs kæbe og hagen, hvor jeg primært har mine ar. Og det skal altså virkelig kunne booste celledannelsen og collagenniveauet i huden. Jeg fik derfor også sat nåle i mine efterhånden lidt dybe furer mellem øjnene og på de små linjer/rynker i panden. Akupunkturen kan faktisk gøre, at de fine linjer bliver ‘fyldt ud’ igen og synes mindre tydeligere. Jeg glæder mig til at følge resultaterne og jeg skal senere til en opfølgende behandling ved Mette.

En fugtmaske, øjenmaske og en let massage afsluttede behandlingen. Det er lang tid siden jeg har følt mig så forkælet og godt behandlet. Jeg kunne virkelig mærke, hvor godt det er for både min krop og sind med den her slags alenetid. Hvor jeg bliver nusset om, slapper af og kobler af. Jeg kørte hjemad i solskinsvejret med et stort smil på læben og godt humør. Mette er ganske enkelt bare sød og virkelig dygtig.  Jeg fik en masse gode råd og ny viden undervejs, og derudover fik jeg nogle rigtig lækre produkter med mig hjem, som fremover skal indgå i mine daglige hudplejerutiner. Det kommer i helt sikkert til at høre mere om, og jeg skal selvfølgelig nok dele mine oplevelser og erfaringer med jer og skrive mere omkring de specifikke produkter. Jeg har taget et efterbillede lige efter behandlingen. Må se om jeg har mod nok til at vise jer det, men om ikke andet vil det komme i et senere indlæg, når jeg har nogle flere resultater at kunne vise jer. Jeg ved jo, at der er flere af jer, der sidder med samme hudtype og samme udfordringer som mig. Og ellers kan jeg kun anbefale af man forkæler sig selv med en ansigtsbehandling i ny og næ. For din huds og din egen skyld 😉

 

Behandlingen er blevet sponsoreret af Gettheglow men indlægget vil naturligvis kun være ud fra egne holdninger og erfaringer. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Dagbog, kære søndag